Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Ένας παντρεμένος με δύο κόρες μού ζητούσε να πάμε ταξίδι»

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Ένας παντρεμένος με δύο κόρες μού ζητούσε να πάμε ταξίδι»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έδωσε το κορίτσι στην πέμπτη κατάθεσή του - Κάποιοι της μιλούσαν και για τις γυναίκες τους

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια από την πέμπτη κατάθεση που έδωσε η ανήλικη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και σοκάρουν. Παντρεμένοι με παιδιά και μάλιστα με κόρες, της έλεγαν και για τις γυναίκες τους, ενώ κάποιος της είχε ζητήσει να πάνε και ταξίδι μαζί!

Φαίνεται πως μια εφιαλτική κλίκα είχε δημιουργηθεί σε βάρος του παιδιού πολύ κοντά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου και το σπίτι του κοριτσιού. Άνδρες υπεράνω πάσης υποψίας, άνθρωποι του μεροκάματου, ακόμη και γείτονες της μικρής ασελγούσαν πάνω της σε σπίτια, μαγαζιά και αυτοκίνητα. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έγιναν αποκαλύψεις όλα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς η ανήλικη για τους βιαστές της.

Γιατροί, μαγαζάτορες, υπάλληλοι που δραστηριοποιούνταν πολύ κοντά στο σούπερ μάρκετ του Ηλία Μίχου ερευνώνται από τις αρχές και δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις. Ευηπόληπτοι πατεράδες βίαζαν το ανήλικο κορίτσι και μετά αγκάλιαζαν τα παιδιά τους. Όπως ο 65χρονος δερματολόγος, πατέρας πέντε παιδιών, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν από το στόμα της ανήλικης. Οι περιγραφές της για τα όσα βίωσε στα χέρια των βασανιστών προκαλούν ανατριχίλα.

«Στον δερματολόγο με έστελνε ο Ηλίας. Στο ιατρείο του έγινε ό,τι έγινε. Ο Ηλίας μου έλεγε έχει λεφτά αυτός και θα είναι καλός πελάτης. Υπάρχουν όμως κι άλλοι άντρες... Ξέρω πού είναι τα σπίτια τους. Κάποια είναι κοντά στο μαγαζί του Ηλία, κάποια πιο μακριά. Πηγαινα και σε έναν οδοντίατρο», κατέθεσε η 12χρονη.

«Ένας παντρεμένος με δύο κόρες μού ζητούσε να πάμε ταξίδι»

Oι περισσότεροι φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά το παιδί έναντι 50 ευρώ σε σπίτια, μαγαζιά και αυτοκίνητα. Οι αρρωστημένες πράξεις κάποιων δεν είχαν όριο. Όπως ο 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος με τα αρχικά Μ.Α., ο οποίος επίσης προφυλακίστηκε. Σύμφωνα με όσα είπε η 12χρονη στους παιδοψυχολόγους του Τμήματος Ανηλίκων της ζητούσε διήμερα ταξίδια.

«Βρεθήκαμε τρεις τέσσερις φορές. Ήταν παντρεμένος, είχε δυο κόρες, ένα άσπρο αμάξι. Ήταν παχουλός, το αμάξι του ήταν ηλεκτρικό. Μου είχε προτείνει να πάμε καλοκαιρινό διήμερο. Ήξερε ότι είμαι 16 χρονών και μου έδινε 50 ευρώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 12χρονο κορίτσι είχε εξιστορίσει στις αρχές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις συνευρέσεις της με τους κατηγορούμενους. Κάτι που σημαίνει ότι η αναγνώριση δεν αρκείται μόνο στις φωτογραφίες αλλά σε στοιχεία από την προσωπική τους ζωή.

Φέρεται, μάλιστα, να έχει περιγράψει αναλυτικά στοιχεία από την οικογενειακή τους ζωή, καθώς οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ιδιαίτερα ομιλιτικοί και έλεγαν στο 12χρονο κοριτσάκι ακόμα και για την οικογενειακή τους κατάσταση, καθώς κάποιοι μιλούσαν και για τις γυναίκες τους.

«Το παιδί βγάζει συνεχώς εκτός κάδρο τη μητέρα του»

Η ανήλικη εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι ο Ηλίας Μίχος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από όλα και ότι η μητέρα της δεν έχει καμία εμπλοκή.

«Το παιδί από την πρώτη στιγμή επιμένει ότι πίσω από όλα είναι ο Ηλίας Μίχος, βγάζει συνεχώς εκτός κάδρο τη μητέρα του. Κλαίει, φωνάζει και λέει συνεχώς ότι η μητέρα του δεν έχει καμία σχέση και δεν γνώριζε και μάλιστα λέει ότι αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Μίχος, ότι η μάνα του δεν ήξερε τίποτα για όλα αυτά», υποστήριξε η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Γι' αυτό και η μητέρα θα καταθέσει νέο αίτημα αποφυλάκισης.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν σήμερα 4 από τους πέντε νέους συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι πλήρωσαν για να βρεθούν ερωτικά με τη 12χρονη.