Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακίστηκαν οι 4 από τους πέντε που απολογήθηκαν

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακίστηκαν οι 4 από τους πέντε που απολογήθηκαν

Ο μόνος που αφέθηκε ελεύθερος με όρους είναι ένας 23χρονος Πακιστανός

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά τις απολογίες τους οι τέσσερις από τους πέντε νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.
Ένας 23χρονος, πακιστανικής καταγωγής, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι οι οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μπήκαν στο «κάδρο» της υπόθεσης μέσα από την μαρτυρία της ανήλικης φέρονται να αρνήθηκαν την κατηγορία των γεννετήσιων πράξεων με
ανήλικη έναντι αμοιβής που τους αποδίδεται.

Ο 23χρονος που αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε ότι δεν είχε καμία επαφή με την ανήλικη, η οποία τον αναγνώρισε μέσω φωτογραφίας την οποία όπως ισχυρίζεται είχε βγάλει προ τριετίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 12χρονη στην κατάθεση της φέρεται να ανέφερε άλλο χρώμα μηχανής από αυτό που έχει ο κατηγορούμενος.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό μέχρι σήμερα έχουν οδηγηθεί στις φυλακές 12 κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων και η μητέρα της.