Ηράκλειο Αττικής: Συνελήφθη 18χρονος που επιτέθηκε μαζί με άλλους σε δύο 17χρονους

Ηράκλειο Αττικής: Συνελήφθη 18χρονος που επιτέθηκε μαζί με άλλους σε δύο 17χρονους

Ο ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 18χρονος αλλοδαπός, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων. Τη σύλληψη πραγματοποίησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, την Τετάρτη, δύο 17χρονοι συναντήθηκαν με μια ομάδα περίπου 8 ατόμων σε υπόγεια διάβαση πλησίον του ΗΣΑΠ Ηρακλείου για να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές. Στη συνέχεια, η ομάδα τους επιτέθηκε με χρήση σωματικής βίας και αιχμηρό αντικείμενο. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά ο ένας 17χρονος ενώ ο άλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια και στην πλάτη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, το πλαίσιο προανακριτικής έρευνας και κατόπιν αξιοποίησης πληροφορικών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων, ταυτοποιήθηκε ο 18χρονος αλλοδαπός που συμμετείχε στην ομάδα και συνελήφθη στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για των εντοπισμό και των υπόλοιπων εμπλεκομένων συνεχίζονται.