Καλαμάτα: Στα δικαστήρια οι δύο δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του 47χρονου

Καλαμάτα: Στα δικαστήρια οι δύο δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του 47χρονου

Ο 38χρονος που συνελήφθη σήμερα αναμένεται να πάρει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί

Στα δικαστήρια της Καλαμάτας οδηγήθηκαν σήμερα οι δυο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 47χρονου την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο της πόλης.

Ο 38χρονος που συνελήφθη σήμερα και είναι αυτός που πυροβόλησε τον 47χρονο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί και ο 22χρονος καθ’ ομολογίαν συνεργός για να απολογηθεί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 38χρονος κρυβόταν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Ακρογιάλι, κοντά στο χωριό Κιτριές, όπου είχε αφήσει και το αυτοκίνητο που οδηγούσε την ημέρα της δολοφονίας του 47χρονου.

Επίσης, στα δικαστήρια βρέθηκαν και δυο Έλληνες, 40 και 50 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ψευδής κατάθεσης και της υπόθαλψης εγκληματιών, γιατί ενώ αρχικά κλήθηκαν ως μάρτυρες και κατέθεσαν, ότι δεν είχαν συνομιλήσει και δεν είχαν έρθει σε επαφή με τους κατηγορουμένους, όπως προέκυψε από βιντεοληπτικό υλικό, τους παρείχαν κατάλυμα, ρούχα για να αλλάξουν μετά την δολοφονική τους ενέργεια, καθώς και ότι τους βοήθησαν για να διαφύγουν.