Καλαμάτα: Νεκρός ο 47χρονος που πυροβόλησαν άγνωστοι σε δολοφονική ενέδρα στο κέντρο της πόλης

Καλαμάτα: Νεκρός ο 47χρονος που πυροβόλησαν άγνωστοι σε δολοφονική ενέδρα στο κέντρο της πόλης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών

Κατέληξε λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι μετά από μια τρίωρη μάχη των γιατρών να τον σώσουν, ο 47χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς το πρωί της Παρασκευής από αγνώστους στο κέντρο της Καλαμάτας.

Ο 47χρονος έφθασε στο νοσοκομείο σχεδόν νεκρός, του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, επανήλθε και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο χειρουργείο για τα σοβαρά τραύματά του, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών το θύμα κατέληξε, σύμφωνα με το messinialive.gr. Η δολοφονική επίθεση που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος κοντά στην Πυροσβεστική Καλαμάτας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, πυροβόλησαν οδηγό μοτοσυκλέτας, αφού πρώτα του έκλεισαν με το όχημά τους το δρόμο και στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ ο ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε και στη συνέχεια διέφυγαν από τη Σόλωνος αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση των δραστών του ύποπτου οχήματος από την Αστυνομία, το οποίο φαίνεται πως είναι κλεμμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το messinialive.gr, το θύμα είναι γνώριμος στην Αστυνομία, καθώς έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ έχει βαριές καταδίκες σε Αθήνα και Μεσσηνία.