Κέρκυρα: Σε καρότσα φορτηγού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ποδοσφαιριστής του τοπικού πρωταθλήματος

Κέρκυρα: Σε καρότσα φορτηγού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ποδοσφαιριστής του τοπικού πρωταθλήματος

Σημαντικά προβλήματα υποστελέχωσης του νοσοκομείου και ελλείψεις στο ΕΚΑΒ

Σοβαρά είναι τα προβλήματα στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας, καθώς την Κυριακή μεταφέρθηκε σε καρότσα φορτηγού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ποδοσφαιριστής του τοπικού πρωταθλήματος, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο.

Ήταν ένα ακόμα περιστατικό που ήρθε να προστεθεί σε διακομιδές στην Κέρκυρα, που είτε δεν έγιναν είτε έγιναν μετ΄ εμποδίων και που έχουν ξεσηκώσει μεγάλες διαμαρτυρίες τόσο από τον κόσμο όσο και από φορείς της υγείας και πολιτικούς φορείς, μετέδωσε η ΕΡΤ3.

Για τα προβλήματα τόσο της υποστελέχωσης του νοσοκομείου αλλά και τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ έχουν εκδώσει ανακοινώσεις διαμαρτυρίας όλοι οι τοπικοί ιατρικοί φορείς και σωματεία, αυτοδιοικητικά και πολιτικά στελέχη ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά χθες στον Εισαγγελέα.

Κυβερνητικά στελέχη έκαναν λόγο για χρόνια προβλήματα ενώ, όσον αφορά τουλάχιστον τις αεροδιακομιδές, τόνιζαν πως εντός των επομένων μηνών θα σταθμεύει μόνιμα στα Ιωάννινα διασωστικό ελικόπτερο το οποίο θα μπορεί, όταν χρειάζεται, να επεμβαίνει και στα νησιά του Ιονίου.