Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το έγκλημα – Η 47χρονη έψαχνε το σπίτι του θύματος

Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το έγκλημα – Η 47χρονη έψαχνε το σπίτι του θύματος

Λίγες στιγμές μετά εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα ο άτυχος άντρας

Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα λίγο πριν από το έγκλημα στο Μοσχάτο με νεκρό έναν 50χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς απαγχονισμένος. σε διαμέρισμα.

Για την υπόθεση συνελήφθη μια 47χρονη γυναίκα.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, στο Μοσχάτο να αναζητά το σπίτι του 50χρονου πριν από τον τραγικό θάνατό του.

«Γύρω στις 17:07 έρχεται μια κυρία με ρωτάει που είναι η Γράμμου 45 και αν ξέρω κάποιον κύριο (όνομα)…. Της απαντάω που είναι και μετά τη φέρνει μια κυρία και της δείχνει ακριβώς την διεύθυνση. Ήταν μελαχρινή σγουρομάλλα… φεύγοντας την ακούω να μου λέει “πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον πο....», δήλωσε νωρίτερα σήμερα κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 50χρονη υποστήριξε ότι είχε πάει σπίτι του προκειμένου να συζητήσουν για κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν. Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους τσακώθηκαν, όπως είπε σε αστυνομικούς η φερόμενη ως δράστιδα και προσπάθησε να πνίξει με ένα κορδόνι τον 50χρονο.

Επιπλέον, όπως ισχυρίστηκε η συλληφθείσα, ο 50χρονος πέρασε μια ζώνη στον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα μονόζυγο, ενώ εκείνη έσπρωξε την καρέκλα στην οποία είχε ανεβεί το θύμα.