Θρήνος στην Πάτρα: Κλινικά νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε εν ώρα εργασίας

Θρήνος στην Πάτρα: Κλινικά νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε εν ώρα εργασίας

Η θεία του έκανε γνωστά τα άσχημα μαντάτα - Δωρίζουν τα όργανά του οι γονείς του νεαρού

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από την είδηση πως είναι κλινικά νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην μονάδα ανάνηψης του του νοσοκομείου του Ρίου.

Η θεία του 22χρονου ποδοσφαιριστή, Μαρία Σταθά Δελδήμου ανάρτησε την άσχημη είδηση, όπως αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα pelop: «Δυστυχώς ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια μου και η οικογένειά του Αχαϊκού ποδοσφαίρου από απόψε θρηνεί άλλο ένα παλικάρι. Οι γονείς του έχουν πάρει μια γενναία απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανα του και αυτό μας κάνει περήφανους. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Δημήτρη μου!»

Οι γονείς του 22χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή ενημερώθηκαν από τους γιατρούς και πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους.

Η οικογένεια του είναι συντετριμμένη, καθώς ήλπιζε να γίνει ένα θαύμα, όπως είπε ο πατέρας του 22χρονου, στο Star νωρίτερα και πριν γίνει γνωστή η άσχημη κατάληξη. «Είμαστε στο στάδιο των εξετάσεων σήμερα και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση κι εμείς ως γονείς ελπίζουμε», είχε πει γεμάτος αγωνία.

Ο νεαρός μπήκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία και έδωσε μάχη για τη ζωή του.

Ο νεαρός κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του που διατηρεί στην Πάτρα και μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

O 22χρονος/. είχε απολυθεί πρόσφατα από τον στρατό και όλοι περιμένουν να μάθουν τι έχει συμβεί και ένας γυμνασμένος άνθρωπος, όπως ο 22χρονος, βρέθηκε ξαφνικά διασωληνωμένος.