Εύα Καϊλή: «Ικανοποιήθηκε το αίτημα μας και θα διαπιστωθεί το ψεύδος για τον Παναμά», λέει ο συνήγορός της

Εύα Καϊλή: «Ικανοποιήθηκε το αίτημα μας και θα διαπιστωθεί το ψεύδος για τον Παναμά», λέει ο συνήγορός της

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ισχυρίζεται ότι ο ίδιος ζήτησε να γίνει σχετική έρευνα από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Μια νέα διάσταση δίνει στην έρευνα από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος για τυχόν λογαριασμούς στον Παναμά, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή. Σύμφωνα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο ίδιος κατέθεσε σχετικό αίτημα, ώστε να αποδειχθεί ότι πρόκειται για ψεύδη, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Προφανώς τον έχει διαβεβαιώσει η πελάτισσά του, η οποία είναι προφυλακισμένη στο Βέλγιο για το σκάνδαλο χρηματισμού από το Κατάρ.

Στην σχετική ανακοίνωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου σημειώνονται τα εξής:

«Ανακοίνωση Μιχάλη Δημητρακόπουλου ,πληρεξουσιου δικηγόρου της κυρίας Εύας Καϊλή

Εδώ και μέρες έχω καταθέσει αίτημα στον κύριο Χαραλαμπο Βουρλιώτη , Πρόεδρο της αρχής καταπολέμησης Της νομιμοποίησης εσόδων, που προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα, να ζητήσει δικαστική συνδρομή από τον Παναμά, ώστε να διαπιστωθεί η πλαστότητα των παραστατικών των μυθικών εμβασμάτων από το Κατάρ στην κυρία Εύα Καϊλή. Επιτέλους ικανοποιήθηκε το αίτημα μας και θα διαπιστωθεί το ΨΕΥΔΟΣ και οι οργανωτές του».

Εξάλλου με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δημητρακόπουλος, αναφέρει: 

«Η Τράπεζα BLADEX με την από 21.12.2022 δημόσια ανακοίνωση της στην ιστοσελίδα της καταρρίπτει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο τα συκοφαντικά δημοσιεύματα περί μυθικών εμβασμάτων από το Κατάρ στην κυρία Εύα Καϊλή.

Σύμφωνα με την ως άνω ανακοίνωση η Τράπεζα, κατόπιν ενδελεχούς έρευνας στα αρχεία της, επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση κανενός είδους με τα πρόσωπα που ανακρίνονται στην προαναφερθείσα υπόθεση, μεταξύ των οποίων και η Εύα Καϊλή .

Επιπλέον, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι η τράπεζά δεν παρέχει τραπεζικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και δεν πραγματοποιεί πληρωμές τρίτων, επομένως αποδεικνύεται παραχρήμα η πλαστότητα των δήθεν εμβασμάτων από το Κατάρ σε δήθεν προσωπικό λογαριασμό της Εύας Καϊλή. Είναι βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον θα αποδειχθεί ότι και τα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα με το σύντροφό της δεν είναι δικά της και δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική δραστηριότητα της κυρίας Καϊλή».