Πάτερ Αντώνιος: Τα πρώτα του λόγια μετά την κλήση του από τις Αρχές για ανομωτί κατάθεση

Πάτερ Αντώνιος: Τα πρώτα του λόγια μετά την κλήση του από τις Αρχές για ανομωτί κατάθεση

«Οι καταγγελίες των δύο παιδιών δεν συμπίπτουν χρονικά με τα στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί στη δικαιοσύνη»

Την πρώτη αντίδραση του πάτερ Αντώνιου και αμέσως μετά την κλήση του από τις Αρχές για ανομωτί κατάθεση, μετέδωσε η εκπομπή «T-Live» του Alpha.

«Οι καταγγελίες των δύο παιδιών δεν συμπίπτουν χρονικά με τα στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί στη δικαιοσύνη. Υπάρχει δηλαδή χρονικό άλλοθι σε σχέση με την παρουσία μου στις τοποθεσίες που έχουν αναφερθεί. Ουδέποτε ερχόμουν σε επαφή και ούτε έμεινα μόνος με τα παιδιά, χωρίς την παρουσία συνεργατών, στελεχών της εκάστοτε δομής, την οποία επισκεπτόμουν» επισημαίνει ο πάτερ-Αντώνιος, σύμφωνα με τον εκδότη Ανδρέα Καραγιάννη.

«Υπάρχουν μαρτυρίες για τα δύο παιδιά που καταγγέλλουν ότι ουδέποτε στο παρελθόν είχαν εκφράσει κάποιο παράπονο, ή κάποιον ισχυρισμό εις βάρος μου και πιστοποιούν οι μάρτυρες πως τα παιδιά αυτά ήταν άρτια φροντισμένα και ευτυχισμένα» προσθέτει ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου.

Σε βάρος του πατρός Αντωνίου εκκρεμούν δύο επίσημες καταγγελίες για ασέλγεια, για τις οποίες έχει κληθεί να καταθέσει στις 9 Ιανουαρίου. Λέγεται, μάλιστα, ότι θα ζητήσει προθεσμία για να πάρει στα χέρια του το κατηγορητήριο.