Επιδρομή του Ρουβίκωνα στο σπίτι του πατέρα της 19χρονης που κατήγγειλε βιασμό και μαστροπεία

Επιδρομή του Ρουβίκωνα στο σπίτι του πατέρα της 19χρονης που κατήγγειλε βιασμό και μαστροπεία

Τα μέλη της οργάνωσης έγραψαν συνθήματα στον τοίχο της αυλής

Παρέμβαση στο σπίτι του πατέρα της 19χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας στην Ηλιούπολη πραγματοποίησε το βράδυ των Χριστουγέννων ο Ρουβίκωνας.

Βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση ήταν ένας αστυνομικός, ενώ στο εδώλιο είχε καθίσει και ο πατέρας της 19χρονης για το κύκλωμα μαστροπείας, αλλά αθωώθηκε. Συγκεκριμένα, μέλη της οργάνωσης λίγο μετά τις 22:30 έγραψαν συνθήματα με μαύρο σπρέι στην περίφραξη του σπιτιού και εξαφανίστηκαν.

Στην ανακοίνωση που ανήρτησαν στην ιστοσελίδα τους, τα μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας αναφέρουν ότι θα «σηκώσουν» ασπίδα αλληλεγγύης για τη 19χρονη, ζητώντας από τον πατέρα της και από τους συγγενείς της, που προσφέρουν «άσυλο» στον πατέρα της, όπως υποστηρίζουν στην ανακοίνωσή τους, να την αφήσουν ήσυχη, γιατί θα «μπλέξουν».

«Αφήστε ήσυχη την κοπέλα να ζήσει με ηρεμία, μακριά από αποβράσματα σαν τον πατέρα της και τους υποστηρικτές συγγενείς του που του προσφέρουν άσυλο, γιατί δεν είναι μόνη της πια και θα μπλέξετε. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Ο Ρουβίκωνας δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του και βίντεο από την παρέμβαση στο σπίτι του πατέρα της 19χρονης στην Ηλιούπολη.