Βόλος: Έκκληση να βρεθεί δομή να φιλοξενήσει τον 39χρονο με το αλυσοπρίονο

Βόλος: Έκκληση να βρεθεί δομή να φιλοξενήσει τον 39χρονο με το αλυσοπρίονο

Αν δεν βρεθεί μέρος να τον φιλοξενήσει θα βρεθεί και πάλι στους δρόμους

Μία δομή για να φιλοξενήσει τον 39χρονο που απείλησε εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Βόλου με αλυσοπρίονο αναζητούν οι αρχές.

Αν δεν βρεθεί θα κυκλοφορήσει και πάλι στους δρόμους καθώς δεν μπορεί να μείνει περισσότερο στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου του Βόλου.

Ο ίδιος σύμφωνα με τους ψυχιάτρους είναι επικίνδυνος πλέον και για τον εαυτό του  και για τους άλλους, όχι επειδή είναι σχιζοφρενής, αλλά λόγω των ακατάλληλων συνθηκών που διαβιεί.

Χθες ο διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, Κ. Απραδάκης συναντήθηκε με τις δικαστικές αρχές και ενημέρωσε για την κατάσταση του 39χρονου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε ο κ. Ασπραδάκης ο 39χρονος πάσχει από σχιζοφρένεια και δεν λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή εδώ και χρόνια και «έγινε από κυνηγημένος, κυνηγός και από διωκόμενος έγινε διώκτης. Είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του και τους άλλους, χρειάζεται εγκλεισμό».

Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλία και Κεντρική Ελλάδα δεν υπάρχουν δομές για να τον φιλοξενήσουν και πλέον η Δικαιοσύνη καλείται να δώσει λύση, καθώς μόνο στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού μπορεί να φιλοξενηθεί.