Ιδιοκτήτης εργοστασίου πολυεστερικών: Είναι ξεκάθαρα εμπρησμός – Άνοιξαν την μεσοτοιχία και μπήκαν μέσα

Ιδιοκτήτης εργοστασίου πολυεστερικών: Είναι ξεκάθαρα εμπρησμός – Άνοιξαν την μεσοτοιχία και μπήκαν μέσα

Η συγκεκριμένη επιχείρηση πολυεστερικών βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την επιχείρηση των ελαστικών που ομάδα Ρομά πυρπόλησε χθες

Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη το εργοστάσιο πολυεστερικών στον Ασπρόπυργο το οποίο από νωρίς το πρωί τυλίχθηκε στις φλόγες με τις αρχές να υποψιάζονται ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Η ΕΡΤ συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που μετρούσε 35χρονια ζωής, ο οποίος εμφανώς σοκαρισμένος δήλωσε πως πρόκειται για εμπρησμό.

«Ήταν καθαρά εμπρησμός. Έχουν ανοίξει τη μεσοτοιχία από το διπλανό κτήριο και μπήκανε μέσα για να βάλουνε φωτιά» είπε στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ ο οποίος όπως είπε ενημερώθηκε από συγγενικά του πρόσωπα για την φωτιά που κατέστρεφε τους κόπους μιας ζωής.

Ερωτηθείς για το αν υποψιάζεται ποιος μπορεί να ευθύνεται για αυτόν τον εμπρησμό στην επιχείρησή του που βρίσκεται στον Ασπρόπυργο, επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ, ο ιδιοκτήτης απάντησε ότι πιστεύει ότι «είναι από τους Ρομά» που εδώ και μέρες διαμαρτύρονται και βανδαλίζουν περιουσίες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση πολυεστερικών βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την επιχείρηση των ελαστικών που ομάδα Ρομά πυρπόλησε χθες.