Νέα υπόθεση revenge porn: Τι υποστηρίζει ο 30χρονος Youtuber για τα 92 «ροζ» βίντεο

Νέα υπόθεση revenge porn: Τι υποστηρίζει ο 30χρονος Youtuber για τα 92 «ροζ» βίντεο

Την περίοδο που όπως υποστηρίζει η καταγγέλουσα, δέχτηκε απειλές, παραβιάστηκε από χάκερ και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram

Σε εκδικητική πράξη της γυναίκας που τον κατήγγειλλε, ότι την εκβίασε ότι θα διαρρεύσει υλικό από προσωπικές τους στιγμές, αν τον χωρίσει, αποδίδει ο 30χρονος Youtuber την προσφυγή της στις Αρχές, ενώ για τα 92 «ροζ» βίντεο με συνευρέσεις του και με άλλες γυναίκες που βρέθηκαν στην κατοχή του, υποστηρίζει ότι είχαν γνώση πως βιντεοσκοπούνται.

«Όλο αυτό είναι ένα ψέμα εις βάρος μου, που ειπώθηκε καθαρά για εκδίκηση. Με την κοπέλα που είναι στο βίντεο, δεν είχα σχέση. Βρεθήκαμε και τραβήχτηκε ένα βίντεο από κοινού και υπάρχουν μηνύματα, που αποδεικνύουν ότι είχε γνώση. Σήμερα με τη συγκεκριμένη κοπέλα είμαστε στα δικαστήρια. Δεν αληθεύει σε καμία περίπτωση, ότι την έχω εκβιάσει, πως θα κυκλοφορήσω κάποιο δικό μας βίντεο από προσωπική στιγμή» υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Η κοπέλα στην καταγγελία της υποστηρίζει, ότι δεν είχε ιδέα πως βιντεοσκοπείται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. «Η αντίδρασή του ήταν, ότι "εάν χωρίσουμε, θα δημοσιοποιήσω το βίντεο ή θα το στείλω σε άλλον"», ανέφερε η καταγγέλλουσα. Ο Youtuber από την πλευρά του αρνείται τα πάντα.

Όσον αφορά στα 92 βίντεο ερωτικού περιεχομένου που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του 30χρονου, μετά από έρευνα της Αστυνομίας, ο ίδιος λέει, πως ουδέποτε απείλησε κάποια κοπέλα, που είχε δεσμό μαζί του, αλλά και ότι είχαν γνώση πως βιντεοσκοπούνται. «Στα κινητά όλων των ανθρώπων υπάρχουν ερωτικά βίντεο. Η Αστυνομία πήρε όλα μου τα αρχεία και μέσα σε αυτά έχω βίντεο από προσωπικές μου στιγμές. Τα βίντεο είναι ερωτικού περιεχομένου με σχέσεις που είχα παλαιότερα. Σε κάθε ένα από αυτά, η τότε σχέσεις μου έδιναν τη συγκατάθεσή τους και ήταν κάτι, που το θέλαμε και οι δύο πλευρές».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι την περίοδο που όπως υποστηρίζει η καταγγέλουσα, δέχτηκε απειλές, παραβιάστηκε και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, με τον χάκερ μάλιστα να της ζητάει 500 ευρώ, για να μη δημοσιοποιήσει τα όσα είχε βρει στις συνομιλίες της. Μέσα σε αυτές τις συνομιλίες, φαίνεται να υπήρχαν και κάποιες, με τον Youtuber που κατηγορεί. Η αρχική έρευνα έδειξε, ότι ο χάκερ που είναι φαρμακοποιός από τα βόρεια προάστια της Αθήνας, δεν έχει κάποια σχέση με τον Youtuber, με τις έρευνες να συνεχίζονται και να εξετάζονται όλα τα ευρήματα.