«Κιβωτός του Κόσμου» – Η πρώτη επίσημη αντίδραση του πατέρα Αντωνίου: «Πέταξαν στον δρόμο την οικογένεια του», λέει ο δικηγόρος του

«Κιβωτός του Κόσμου» – Η πρώτη επίσημη αντίδραση του πατέρα Αντωνίου: «Πέταξαν στον δρόμο την οικογένεια του», λέει ο δικηγόρος του

«Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας, συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης»

Η πρώτη επίσημη απάντηση του πατέρα Αντωνίου αναφορικά με όσα ακούγονται για την Κιβωτό του Κόσμου είναι γεγονός, με τον εκ των δικηγόρων του, Θρασύβουλο Κονταξή να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία κατηγορία εις βάρος του, ούτε έχει κληθεί κανείς εκ των κατηγορουμένων.

«Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας, συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης η οποία έβαλε ένα εγκάθετο σχήμα στο ΔΣ με επικεφαλής μια εφοπλιστή», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος και συνέχισε:

«Παράνομα και αυθαίρετα χθες το βράδυ άλλαξαν τις κλειδαριές από το σπίτι της δομής στη Ραφήνα. Πέταξαν κυριολεκτικά στο δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου».

Μάλιστα, ο κ. Κονταξής σημείωσε ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει περιουσιακά στοιχεία και ζήτησε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

«Ελπίζω ο κ. Ιερώνυμος, ,η κα Μαρτίνου, η κα Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους» πρόσθεσε και υποστήριξε ότι δεν υπήρξες καμία ειδοποίηση καμία ενημέρωση αλλά και «δεν υπάρχει το ανάλογο θεσμικό πλαίσιο».

 

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Σωστά. Δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο που να στηρίζει την απιφαση να πετάνε τον παπά έξω με τόσα σκάνδαλα να αιωρούνται πάνω από το κεφάλι του. Απεναντίας υπάρχει θεσμικό πλαίσιο για την Μητέρα με τρία παιδιά που την πετάνε στο δρόμο. Και να ήταν αυτή μόνο;

Παρακαλούμε περιμένετε ...