«Κιβωτός του Κόσμου»: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες», λέει ο πάτερ Αντώνιος

«Κιβωτός του Κόσμου»: «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες», λέει ο πάτερ Αντώνιος

«Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου», ισχυρίζεται η πρεσβυτέρα

H διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου» για τέσσερα κακουργήματα δεν φαίνεται να αγχώνει τον πάτερ Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, σύμφωνα με όσα φέρονται να λένε. Μάλιστα, ο ίδιος ο ιδρυτής της ΜΚΟ παρά την έρευνα της εισαγγελίας αποποιείται κάθε ενέργεια για οικονομικές ατασθαλίες, λέγοντας ότι «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες».

«Δεν περίμενα μετρά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι αρχές θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό. Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες» φέρεται να είπε σε δικούς του ανθρώπους ο πάτερ Αντώνιος, όπως μεταδόθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.

Οργισμένη είναι η πρεσβυτέρα που νιώθει τεράστια πίεση ειδικά μετρά τους συνέχεις ελέγχους στα οικονομικά. Νιώθει αδικημένη.

«Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μας είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου», φέρεται να ισχυρίζεται η πρεσβυτέρα.

Όμως στην αντεπίθεση περνούν και άνθρωποι του πάτερ Ανώνιου και ζητούν να δώσουν εξηγήσεις αν κάποιοι έκαναν κακό σε παιδί της δομής.

«Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όσοι έδεναν και έλυναν στην δομή. Αν ήξεραν κάτι και δεν μιλούσαν στον πατερά Αντώνιο πρέπει να τιμωρηθούν. Για τα χρήματα όμως ακούγονται υπερβολές. Υπήρχαν τεράστια έξοδα και με κόπο καταφέρναμε να ανταπεξέλθουμε» ανάφεραν άτομα από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου.