Κιβωτός του Κόσμου: «Άρπαξαν την περιουσία της μάνας μου και με διώχνουν από το σπίτι μου» καταγγέλλει μια 28χρονη

Κιβωτός του Κόσμου: «Άρπαξαν την περιουσία της μάνας μου και με διώχνουν από το σπίτι μου» καταγγέλλει μια 28χρονη

«Η μητέρα μου με αποκλήρωσε και έγραψε τα πάντα στην Κιβωτό»

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και αφορούν την «Κιβωτό του Κόσμου». Κακοποιήσεις παιδιών, "κρυφές" καταθέσεις υπέρογκων ποσών, θυρίδες αλλά και χορηγίες «μαμούθ» έχουν ταράξει την κοινή γνώμη.

Μία από τις καταγγελίες παρουσίασε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Μία γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη είπε στην κάμερα πως η «Κιβωτός» παραπλάνησε και υφάρπαξε την περιουσία της μητέρας της. Η 28χρονη δήλωσε πως ο Οργανισμός εκμεταλλεύτηκε την άρρωστη μητέρα της και τώρα της παίρνει το σπίτι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 28χρονης, η οποία διατήρησε την ανωνυμία της είπε πως δύο μήνες πριν πεθάνει η μητέρα της, έκανε μία διαθήκη στην οποία ανέφερε ότι την αποκληρώνει επειδή την χτυπούσε και της φερόταν βίαια και ως εκ τούτου άφηνε όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία της, δηλαδή δύο σπίτια, αυτοκίνητο και μηχανή, στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι, τίποτα από αυτά δεν ισχύει και ότι, δεν υπάρχουν καταγγελίες στην Αστυνομία.

Όπως περιγράφει η γυναίκα, λίγο μετά το θάνατο της μητέρας της, δύο άνδρες που δήλωσαν εξουσιοδοτημένοι από την πρεσβυτέρα, πήγαν στο σπίτι της, το έβγαλαν φωτογραφίες και της ανακοίνωσαν ότι, πρέπει να φύγει.

«Η γυναίκα υποπτεύεται κύκλωμα»

Η ίδια, λέει ότι, κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας της μητέρας της στο Θεαγένειο, στο πλάι της ήταν μονίμως μία ύποπτη νοσοκόμα, ο σύζυγος της οποίας ήταν συνταξιούχος δικηγόρος, ενώ στην «παρέα» υπήρχε και συμβολαιογράφος.

Η γυναίκα που υποπτεύεται κύκλωμα πίσω από τη διαχείριση της περιουσίας της μητέρας της, σημειώνει πως, προσπάθησε πολλές φορές να έρθει σε επαφή με τον πατέρα Αντώνιο, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η καταγγέλλουσα έχει ήδη κινηθεί νομικά.