Την Πέμπτη στην Κρήτη το τελευταίο αντίο στην 21χρονη Έμμα

Την Πέμπτη στην Κρήτη το τελευταίο αντίο στην 21χρονη Έμμα

Έδωσε ζωή η άτυχη φοιτήτρια με τη δωρεά των οργάνων της

Τελευταία πράξη του δράματος αύριο Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου για την 21χρονη Έμμα που βρήκε το θάνατο στην άσφαλτο της Θεσσαλονίκης, όταν 26χρονος οδηγός την παρέσυρε και την χτύπησε δύο φορές.

Συγγενείς και φίλοι θα πούνε το τελευταίο αντίο στον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου στις 11:00 σύμφωνα με το flashnews.

Χθες ολοκληρώθηκε η μεταμόσχευση των οργάνων της 21χρονης φοιτήτριας. Η καρδιά της πλέον χτυπά σε 40χρονη μητέρα, μητέρα ενός κοριτσιού, που ήταν στο τελικό στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας. Η μεταμόσχευση κράτησε τέσσερις ώρες και η 40χρονη βρίσκεται διασωληνωμένη σε βαθιά καταστολή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Το ήπαρ θα δοθεί σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή, ενώ ο ένας νεφρός της σε 67χρονη γυναίκα.

Άρπαξαν 1.500 ευρώ μέσα από την τσάντα της

Την ημέρα που παρασύρθηκε η νεαρή κοπέλα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάποιος άρπαξε την τσάντα της, που περιείχε το ποσό των 1.500 ευρώ.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένειά της Νικόλαος Ρουσόπουλος είπε για τον 26χρονο οδηγό:

«Μια εν ψυχρώ παραβίαση με αποτέλεσμα τον θάνατο, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν σκότωσε ή όχι. Όπως οδηγούσε και όπως προκύπτει και από τις μαρτυρίες, αλλά και από τις κάμερες, δε βγήκε για να οδηγήσει. Βγήκε να θερίσει. Δεν υπάρχει ειλικρινής μεταμέλεια. Μεταμέλεια θα υπήρχε αν παρέμενε στον τόπο του ατυχήματος. Απλώς κοίταξε να εξαφανιστεί. Και όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να εξαφανιστεί, εμφανίστηκε δήθεν μετανιωμένος».