Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν την 21χρονη ενώ ήταν αιμόφυρτη – «Βγήκε να θερίσει» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν την 21χρονη ενώ ήταν αιμόφυρτη – «Βγήκε να θερίσει» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

«Δε μιλάμε στη συγκεκριμένη περίπτωση για ένα τροχαίο ατύχημα. Μιλάμε για μια παράσυρση εν ψυχρώ

Παράσταση πολιτικής αγωγής υπέβαλε η οικογένεια της 21χρονης φοιτήτριας που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, με παράσυρση και εγκατάλειψη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Νικόλαος Ρουσόπουλος επιβεβαίωσε ότι όταν η φοιτήτρια βρισκόταν αιμόφυρτη στο οδόστρωμα μετά τη θανατηφόρα παράσυρση, άγνωστος έκλεψε το πορτοφόλι της, που περιείχε 1.500 ευρώ.

«Δε μιλάμε στη συγκεκριμένη περίπτωση για ένα τροχαίο ατύχημα. Μιλάμε για μια παράσυρση εν ψυχρώ» κατέληξε, ενώ επισήμανε ο 26χρονος οδηγός «δεν βγήκε να οδηγήσει, αλλά να θερίσει». «Δεν τον ενδιέφερε αν θα σκότωνε ή όχι […] Κάποιοι έδωσαν ζωή, αυτός προτίμησε να δώσει θάνατο».

Αναφορικά με τη δωρεά οργάνων και την προσφορά ζωής από την άτυχη κοπέλα, ο κ. Ρουσσόπουλος τόνισε ότι «η οικογένεια θέλησε, όπως και η εκλιπούσα, να δώσει ζωή μέσα από τον θάνατό της», ενώ ευχαρίστησε, εκ μέρους της οικογένειας, όλους όσοι μέσα από χιλιάδες μηνύματά τους συμπαρίστανται, επιδεικνύοντας την αγάπη τους προς την άτυχη φοιτήτρια. «Η ελληνική κοινωνία αγκάλιασε την Έμμα σαν να είναι δικό της παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά.