Χαλκιδική: Τι βρήκε η Αστυνομία στο συρτάρι της 31χρονης Μαριάννας – Εντοπίστηκε απανθρακωμένη

Χαλκιδική: Τι βρήκε η Αστυνομία στο συρτάρι της 31χρονης Μαριάννας – Εντοπίστηκε απανθρακωμένη

Τι εκτιμούν οι αρχές

Η 31χρονη Μαριάννα βρέθηκε χθες νεκρή σε υπό ανέγερση μονοκατοικία στον Γαλαρινό στη Χαλκιδική. Δύο μέλη της ΟΦΚΑΘ μαζί με την 34χρονη φίλη της, η οποία την φιλοξενούσε στο σπίτι της, την εντόπισαν. Αντίκρισαν μία απανθρακωμένη σορό. Τα ρούχα όμως και τα τατουάζ, έδειχναν ότι ήταν η φίλη της, που έψαχνε με τόση αγωνία.

Η 31χρονη φέρεται να έπεσε από τον δεύτερο όροφο στη βεράντα του πρώτου. Στη μονοκατοικία βρέθηκε ένας καμένος όγκος πλαστικών καλωδίων, ένας λιωμένος αναπτήρας και ένα κινητό το οποίο είχε καταστραφεί από τις φλόγες.

Βρέθηκε ακόμα ένα πλαστικό δοχείο το οποίο εικάζεται ότι περιείχε το εύφλεκτο υγρό.

Τι βρήκε η Αστυνομία στο συρτάρι της Μαριάννας

Πληροφορίες που μετέδιδε νωρίτερα το thestival.gr ανέφεραν πως η 31χρονη έφυγε χωρίς να πάρει μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα. Πήρε μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο όμως ήταν κλειστό. Άφησε στην εξωτερική πλευρά της εισόδου το κλειδί που της είχε δώσει η φίλη της για να μπαινοβγαίνει στο σπίτι. Στο τραπέζι του σπιτιού υπήρχε ένα ποτήρι με λίγο ουίσκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, στο σπίτι που διέμενε η 31χρονη δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα της ίδιας, το οποίο να αναφέρει τους λόγους της εξαφάνισής της. Ωστόσο, η Αστυνομία βρήκε στο συρτάρι της Μαριάννας μια επιστολή που συνέταξε η ίδια πριν από τρεις εβδομάδες. Η επιστολή έχει τη μορφή ερωτικής εξομολόγησης και απευθύνεται σε άτομο με το οποίο η 31χρονη είχε δεσμό.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η εξαφάνιση της 31χρονης οφείλεται σε ερωτική απογοήτευση.