«Κιβωτός του Κόσμου»: Τι λέει 20χρονη για τον πατέρα Αντώνιο – «Με την έγκρισή του μας κλείδωναν σε δωμάτια – Είχε χαστουκίσει κορίτσι»

«Κιβωτός του Κόσμου»: Τι λέει 20χρονη για τον πατέρα Αντώνιο – «Με την έγκρισή του μας κλείδωναν σε δωμάτια – Είχε χαστουκίσει κορίτσι»

«Πήρα τιμωρία να είμαι κλειδωμένη μέσα σε ένα δωμάτιο σχεδόν όλο το καλοκαίρι και η μόνη έξοδος που έκανα από εκεί ήταν κάτι συγκεκριμένες ώρες»

Νέα μαρτυρία πρώην φιλοξενούμενης στην Κιβωτό του Κόσμου βλέπει το φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Η συγκεκριμένη κοπέλα υποστηρίζει ότι ο πατέρας Αντώνιος φέρεται να γνώριζε κι έδινε την έγκρισή του για βάναυσες τιμωρίες.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη αποκάλυψη έρχεται λίγο μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελίας κατά του πατέρα Αντώνιου περί σεξουαλικής κακοποίησης, με την Κιβωτό του Κόσμου να απειλεί με μηνύσεις.

«Από τα 12 έτη μέχρι τα 18 μου. Η βία ήταν κυρίως ψυχολογική, ήταν το επικρατέστερο σε όλα τα παιδιά, και έπειτα λεκτική. Λεκτική, όμως, όχι του τύπου μας βρίζανε και τέτοια απλά με τον τρόπο τους μας έβγαζαν άχρηστους, ότι δεν είμαστε σωστά πλάσματα στην κοινωνία, ότι θα γίνουμε ξέρω εγώ κακή επιρροή και κάτι τέτοιο», διευκρινίζει, μιλώντας στο OPEN.

«Πήρα τιμωρία να είμαι κλειδωμένη μέσα σε ένα δωμάτιο σχεδόν όλο το καλοκαίρι και η μόνη έξοδος που έκανα από εκεί ήταν κάτι συγκεκριμένες ώρες, τηρούσα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και το οποίο αυτό ήταν μόνο δουλειές».

«Δεν πιστεύω ότι ο πατέρας Αντώνιος έχει ασελγήσει εις βάρος κάποιων παιδιών είτε σεξουαλικά είτε σωματικά ή κάτι τέτοιο. Παρ’ όλα αυτά ήμουν σε ένα γεγονός κάποια στιγμή πιο παλιά βέβαια. Εγώ τότε ήμουν γύρω στα 14 με 15, κάπου εκεί, όπου είχε δώσει χαστούκι σε ένα κορίτσι».

Όσον αφορά στην «αφορμή» για αυτή την πράξη του πατέρα Αντώνιου, η κοπέλα δηλώνει πως «Γενικά εκείνο το κορίτσι, εντάξει, δεν ήταν και από τα ήρεμα παιδιά που υπήρχαν στο σπίτι και έτσι είχε συνέχεια παραβατικές συμπεριφορές, έβριζε, φώναζε, χτυπούσε, δεν άκουγε καθόλου, έκανε τα δικά της και έτσι κι εμείς είχαμε κάποια είδους παράπονα. Και πήγαμε τα είπαμε και είχαμε καθίσει όλοι μαζί σε έναν κύκλο ας πούμε και μιλούσαμε και σε μία στιγμή που φώναζε εκείνος σε εκείνη και εκείνη σε εκείνον, ε, κάποια στιγμή της πετάει ένα χαστούκι».