Απόπειρα βιασμού στη Νίκαια: «Χτυπούσε το κεφάλι μου στο πεζοδρόμιο», περιγράφει η 20χρονη

Απόπειρα βιασμού στη Νίκαια: «Χτυπούσε το κεφάλι μου στο πεζοδρόμιο», περιγράφει η 20χρονη

Σοκάρει η εξιστόρηση του θύματος για την επίθεση που δέχθηκε από τον 28χρονο Αλβανό

Για απόπειρα βιασμού και άγριο ξυλοδαρμό μιας 20χρονης κοπέλας στη Νίκαια συνελήφθη ένας 28χρονος αλβανικής καταγωγής. Ο δράστης πλησίασε την 20χρονη και αποπειράθηκε να την βιάσει αλλά η κοπέλα αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο συλληφθείς να την χτυπήσει πολύ άσχημα. Σοκάρει η περιγραφή του θύματος από τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του δράστη.

Ο 28χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό καθώς εξέτιε ποινή για σεξουαλικά αδικήματα.

«Το βλέμμα μου δεν το γύρισα μισό δευτερόλεπτο, ενώ ηξερα ότι είναι τρία μέτρα μακριά μου. Πετάγεται από πίσω μου, μου κλείνει το στόμα και την μύτη και μετά αρχίσαμε να παλεύουμε», ανέφερε η 20χρονη στον ΣΚΑΙ.

Πάλεψε με τον επίδοξο βιαστή της. Τα σημάδια από τα άγρια χτυπήματα προδίδουν τον εφιάλτη που έζησε.

«Κάπως κατάφερε να με κατεβάσει στο πεζοδρόμιο, συνεχίζαμε να παλεύουμε εκεί πέρα. Μου έλεγε διάφορες βρισιές, διάφορα πράγματα. Άρχισε να απλώνει τα χέρια του. Μου έλεγε να γυρίσω εγω δεν έκανα τίποτε από όλα αυτά αντιστεκόμουν και προσπαθούσα να χτυπήσω όσο μπορούσα το πρόσωπο του», περιγράφει η κοπέλα.

Η 20χρονη δέχθηκε την επίθεση χθες το βράδυ λίγο πιο πέρα απο το σπίτι της, στην Νίκαια. Το προσωπό της έχει παραμορφωθεί απο τις γροθιές του. Το μάτι της ανοίγει με δυσκολία. Οι πόνοι στο σώμα αφόρητοι.

Η 20χρονη είχε μπει κάτω από το υπόστεγο για να προστατευθεί από την βροχή. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και χωρις να πάρει χαμπάρι ο άνδρας της είχε κλείσει μύτη και στόμα.

«Με είχε πιάσει με κεφαλοκλείδωμα και μου έριχνε γροθιές στο πρόσωπο μου. Εγώ δεν έχανα τις αισθήσεις μου γιατί αυτό ήθελε. Μετά με έπιασε από τα μαλλιά, προσπαθούσε να με γυρίσει ανάποδα και ταυτόχρονα χτυπούσε το κεφάλι μου στο πεζοδρόμιο. Άκουσα μια γυναίκα να φωνάζει βοήθεια και τι κάνει αυτός εκεί. Μετά αυτός άρχισε να τρέχει και βλέπω ότι το πεζοδρόμιο ήταν γεμάτο από τα αίματα μου», προσθέτει η ίδια.

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί και πάλι για σεξουαλική επίθεση το 2018 και είχε αποφυλακιστεί πρίν λίγους μήνες.

«Θέλω τα χειρότερα για εκείνον και από την στιγμή που είναι μέσα ξέρω ότι δεν θα συνεχίσει να κάνει κάτι τέτοιο από την στιγμή που το έχει κάνει σε άλλες κοπέλες», σημειώνει η 20χρονη.

Η αστυνομία εξετάζει εάν ο ίδιος άνθρωπος ευθύνεται και για άλλες σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν σημειώθει σε περιοχές του Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη του 28χρονου

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 6-11-2022 στη Νίκαια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) 28χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 6-11-2022 ο 28χρονος ακολούθησε ημεδαπή την ώρα που μετέβαινε στην οικία της και την ακινητοποίησε με σκοπό να τη βιάσει. Η παθούσα προσπάθησε να τον αποτρέψει καλώντας σε βοήθεια και τότε ο 28χρονος της επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τη.

Λόγω εξωτερικού παράγοντα δεν αποπεράτωσε την εγκληματική του πράξη και τράπηκε σε φυγή.
Στη συνέχεια, ανωτέρω αστυνομικοί, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν ύποπτο, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και εξακριβώθηκε ως δράστης των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.

Επίσης, διερευνάται, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά σε συνεργασία με το Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, η συμμετοχή του και σε τυχόν άλλες περιπτώσεις αντίστοιχων αδικημάτων σε βάρος γυναικών.