Νίκαια: Ο «δράκος» είχε καταδικαστεί για βιασμό και αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους

Νίκαια: Ο «δράκος» είχε καταδικαστεί για βιασμό και αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους

Η 20χρονη που δέχθηκε την άγρια επίθεση του δράστη νοσηλεύεται - Έρευνες για το αν πρόκειται για τον δράστη και άλλων σεξουαλικών επιθέσεων στην περιοχή

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη, ότι ο 28χρονος Αλβανός που συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από την 20χρονη, που αποπειράθηκε να βιάσει και την γρονθοκόπησε άγρια, όταν του αντιστάθηκε στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια χθες Κυριακή, είχε καταδικαστεί για βιασμό και αποφυλακίστηκε πριν από λίγους μήνες με περιοριστικούς όρους.

Η Αστυνομία εξετάζει, μήπως είναι ο ίδιος άνθρωπος, που βρίσκεται πίσω από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις που είχαν γίνει από γυναίκες το προηγούμενο διάστημα στην ίδια περιοχή. Η Αστυνομία κάλεσε ήδη δύο γυναίκες, οι οποίες μένουν στα Καμίνια και πριν από 10 ημέρες είχαν καταγγείλει απόπειρα βιασμού τους. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν στο πρόσωπο του συλληφθέντα, το άτομο που τους είχε επιτεθεί.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 28χρονος από την Αλβανία επιτέθηκε και αποπειράθηκε να βιάσει μια 20χρονη, η οποία μόλις είχε φτάσει έξω από το σπίτι της. Η κοπέλα αντιστάθηκε με όλη της της δύναμη και τότε ο δράστης άρχισε να την γρονθοκοπά στο πρόσωπο και το σώμα. Ένοικος από τις γύρω πολυκατοικίες άκουσε τις κραυγές βοήθειας της κοπέλας και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τον 28χρονο περίπου ένα χλμ. από το σημείο της επίθεσης, ο οποίος ταίριαζε με τις περιγραφές της κοπέλας. Όταν οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι είχε αμυχές και νυχιές στο πρόσωπο και ανοιχτό το φερμουάρ του παντελονιού του. Η 20χρονη αναγνώρισε τον δράστη από φωτογραφίες που της έδειξαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 28χρονου.