Σεξ: Πώς μπορείς να καταλάβεις τον αληθινό οργασμό

Σεξ: Πώς μπορείς να καταλάβεις τον αληθινό οργασμό

Tips για να μην πιάνεσαι κορόιδο

Για τους άντρες που τους νοιάζει εάν η παρτενέρ τους προσποιείται ή όχι τον οργασμό στο κρεβάτι, υπάρχουν κάποιοι τρόποι που δύναται να το καταδείξουν αυτό.

Άλλωστε αυτό είναι και το άγχος για τους περισσότερους άντρες που έχουν συνδυάσει την σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών με την αρρενωπότητα τους.

Ιδού έξι σημάδια για να καταλάβεις τι συμβαίνει και ίσως βελτιώσεις την κατάσταση:

Τελειώνει αφού της το ζητήσεις

Η πικρή αλήθεια είναι ότι αν ρωτάς τη σύντροφό σου κάθε 5 λεπτά αν τελείωσε, κάποια στιγμή θα βαρεθεί να το ακούει, θα ξενερώσει και θα προσποιηθεί για να ησυχάσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι καμία γυναίκα δε φτιάχνεται με το να τη ρωτάνε συνεχώς αν τελείωσε.

Δεν υπήρξαν προκαταρκτικά

Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να έρθει σε οργασμό, δίχως να έχουν προηγηθεί τα κατάλληλα προκαταρκτικά για να τη ζεστάνουν. Επομένως, μην τεμπελιάζεις ή απλά κράτα μικρό καλάθι.

Δεν υπάρχει φάση αποκατάστασης

Όταν μια γυναίκα έρχεται σε οργασμό, αυτό φαίνεται. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια του οργασμού, αλλά και στο αμέσως επόμενο διάστημα. Δεν μπορεί να μιλήσει άνετα, ανασαίνει πιο βαριά, δείχνει εξουθενωμένη. Αν μετά από τον οργασμό μοιάζει σαν να μην τρέχει τίποτα, κάτι δεν πάει καλά.

Δεν υπήρξαν συσπάσεις

Αν δε νιώσεις συσπάσεις την ώρα του οργασμού της, μάλλον δεν είναι και τόσο αληθινός.

Σου ζητάει να δοκιμάσετε διαφορετικές στάσεις

Αν μετά από ένα αρκετά σοβαρό διάστημα σχέσης, ξαφνικά δεν ικανοποιείται με τη σεξουαλική σας ρουτίνα και αρχίσει να ζητάει να δοκιμάσετε κι άλλα πράγματα, δε σημαίνει απαραίτητα -μόνο- ότι βαρέθηκε. Πιθανότατα, τόσο καιρό υποκρινόταν τους οργασμούς και τώρα απλά κουράστηκε και αναζητάει την αληθινή ικανοποίηση.

Είναι διαφορετικός από τους συνηθισμένους οργασμούς της

Αν είσαι με το κορίτσι σου ένα ικανό χρονικό διάστημα, έχεις μάθεις κι έχεις συνηθίσει τον τρόπο που αντιδρά το σώμα της κατά τη διάρκεια του οργασμού.

Αν ξαφνικά οι αντιδράσεις της είναι διαφορετικές, δύο τινά συμβαίνουν: ή τόσο καιρό υποκρινόταν και μόλις πέτυχες αληθινό οργασμό ή προσποιείται τώρα, οπότε προφανώς, έκανες κάτι απ’ όλα τα παραπάνω.