Παλαιό Φάληρο: Απολογείται ο «βιαστής με το τατουάζ» – «Η κοκαΐνη και το αλκοόλ που είχα πάρει ευθύνονται για όσα έκανα»

Παλαιό Φάληρο: Απολογείται ο «βιαστής με το τατουάζ» – «Η κοκαΐνη και το αλκοόλ που είχα πάρει ευθύνονται για όσα έκανα»

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει ομολογήσει δυο επιθέσεις σε βάρος γυναικών

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου περνά σήμερα (3/11) ο αποκαλούμενος «βιαστής με το τατουάζ» προκειμένου να απολογηθεί κατηγορούμενος για βιασμό, απόπειρα βιασμού και αρπαγή.

Ο 45χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη στον Αυλώνα μετά από συνεργασία των ελληνικών και των αλβανικών αρχών, καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας για τον βιασμό μιας 34χρονης γυναίκας και την απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας 24χρονης στο Παλαιό Φάληρο, τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει ομολογήσει τις δυο επιθέσεις σε βάρος των νεαρών γυναικών ισχυριζόμενος ότι εκείνο το βράδυ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ο 45χρονος, ο οποίος διέφυγε στην Αλβανία όταν διαπίστωσε πως η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και έχει καταγραφεί σε βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως ήταν σε υπερδιέγερση καθώς είχε πιει αλκοόλ και είχε κάνει χρήση κοκαΐνης την οποία νωρίτερα αγόρασε από την πλατεία Βάθη.

«Η κοκαΐνη και το αλκοόλ που είχα πάρει λίγο νωρίτερα ευθύνονται για όσα έκανα. Δεν είχα συναίσθηση των πράξεών μου μετά τη χρήση ναρκωτικών. Ό,τι έκανα, το έκανα τυχαία όταν είδα τις δύο γυναίκες στον δρόμο», φέρεται να ισχυρίστηκε μιλώντας στους αστυνομικούς ενώ περιέγραψε πως φοβήθηκε και έφυγε όταν η 24χρονη άρχισε να κορνάρει. Οι δυο γυναίκες φέρονται να αναγνώρισαν στο πρόσωπο του κατηγορούμενου τον άνδρα που τους επιτέθηκε ενώ ένα από τα χαρακτηριστικά που εστίασαν είναι το δίγραμμο τατουάζ που έχει στο αριστερό του χέρι.

Οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει το DNA του κατηγορούμενου τόσο στο αυτοκίνητο της 24χρονης όσο και στην 34χρονη ενώ εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα θύματα.