Παλαιό Φάληρο: Νέα καταγγελία για τον «δράκο με το τατουάζ» – «Κατέβασε το βρακί του, άρχισε να αυνανίζεται»

Παλαιό Φάληρο: Νέα καταγγελία για τον «δράκο με το τατουάζ» – «Κατέβασε το βρακί του, άρχισε να αυνανίζεται»

«Είναι αυτός, θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους»

Νέα στοιχεία για τον «βιαστή με το τατουάζ» που δρούσε στο Παλαιό Φάληρο βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσο οι έρευνες των Αρχών προχωρούν. Μέχρι στιγμής τον έχουν καταγγείλει τέσσερις γυναίκες με τις περιγραφές τους να συγκλονίζουν.

Όπως αναφέρει μία γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από τον βιαστή με το τατουάζ στο Λουτράκι τον Αύγουστο του 2021 αυτός κάλυψε με το μπλουζάκι του το πρόσωπό του κατέβασε το βρακί του και άρχισε να αυνανίζεται. «Είναι αυτός, θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους» δήλωσε το θύμα.

Αντίστροφη μέτρηση ώστε να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του

«Άλλη μια κοπέλα τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει. Περιμένουμε διάταξη από τον εισαγγελέα για να βγουν οι φωτογραφίες του και να δούμε αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες» αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΪ την Τετάρτη (2/11) ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

 

«Ήρθε γρήγορα στην Ελλάδα, βοήθησε πολύ η μητέρα του» τόνισε.

«Το πιο σημαντικό ήταν το ότι ο δράστης ταυτοποιήθηκε σε τρεις ημέρες. Το Παλαιό Φάληρο ζούσε μέσα στον τρόμο ότι αυτός ο άνθρωπος μπορούσε να ξαναχτυπήσει» επεσήμανε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Η διαδικασία της αναγνώρισης νομίζω δεν έχει γίνει ακόμη και ο ίδιος ομολόγησε λέγοντας είχα πιει μπύρες, είχα πιει κοκαΐνη. Πρέπει να τρέχουν πολύ γρήγορα οι διαδικασίες για τέτοιες περιπτώσεις σεξουαλικών εγκλημάτων» διαμήνυσε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μια γυναίκα προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς καταγγέλλοντας πως πριν από λίγους μήνες είχε δεχθεί επίθεση από άτομο το οποίο είχε το πολύ χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί του χέρι, και αυτό ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στην ταυτοποίησή του.

«Είναι αυτός, θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους»

Η δράση του βιαστή με τα τατουάζ είχε τρομοκρατήσει τις γυναίκες όχι μόνο στο Παλαιό Φάληρο και τις γύρω περιοχές, αλλά ακόμη και μέχρι το Λουτράκι. Η Αγγελική, ένα από τα θύματά του που τον αναγνώρισε είπε ότι την είχε κυνηγήσει με άγριες διαθέσεις τον Αύγουστο του 2021 σε κεντρικό δρόμο στην πόλης όπου παραθέριζε.

Ήταν περίπου 6.00 το πρωί όταν η γυναίκα είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα στον πεζόδρομο διπλά στη θάλασσα και ενώ αυτοκίνητα κινούνται στον κεντρικό δρόμο, ο 45χρονος ατάραχος την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα.

Εκείνη, όπως δήλωσε στο Mega προσπάθησε να αλλάξει διαδρομή για να τον αποφύγει, όμως μάταια.

«Προχωρά στον πεζόδρομο, φτάνει μέχρι τον κεντρικό δρόμο ο οποίος είναι 20 μέτρα από μένα, σταματάει και γυρνάει πίσω» είπε.

«Ξεκλειδώνω το σπίτι και με το που μπαίνω τον βλέπω αυτόν να τρέχει προς εμένα. Καλύπτει με το μπλουζάκι του το πρόσωπό του με το που φτάνει μπροστά στην τζαμαρία. Κατεβάζει το βρακί του και έρχεται προς εμένα και αρχίζει να αυνανίζεται. Ευτυχώς είχα βρει την κλειδαριά κι είχα μπει πια μέσα στο σπίτι μου» δήλωσε και συμπλήρωσε πως κάλεσε την αστυνομία που έφτασε σε 15 λεπτά.

«Είδα ένα περιπολικό, τους είπα ότι εγώ είχα καλέσει, μου είπαν ότι δεν είδαν τίποτα το περίεργο κι εκεί έληξε αυτή η ιστορία» υπογράμμισε.

«Ο άνθρωπος δεν είναι επιδειξίας, είναι μανιακός. Έχω μαζί μου έναν σκύλο και δεν τον υπολογίζει, τρέχει μανιωδώς επάνω μου την ώρα που κινείται ο κόσμος. Είναι κεντρικότατο σημείο του Λουτρακίου, δεν ήμουν σε κάποια ερημιά, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δηλαδή αυτό που είδαμε προχθές στο βίντεο ότι μπήκε με την άνεσή του στο αυτοκίνητο της κοπέλας, εγώ το θεώρησα πάρα πολύ φυσικό για αυτόν τον τύπο» σημείωσε η Αγγελική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega άλλη μια παρόμοια καταγγελία από άλλη γυναίκα στο Λουτράκι είχε γίνει το καλοκαίρι του 2021 με την περιγραφή του δράστη να είναι πανομοιότυπη.

Μάλιστα είχε εντοπιστεί όχημά του με στοιχεία ιδιοκτήτη που διέμενε στο Παλαιό Φάληρο.