Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκεται ο «δράκος με το τατουάζ» – Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκεται ο «δράκος με το τατουάζ» – Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Άριστη η συνεργασία με τις αλβανικές αρχές»

Στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκεται ο 43χρονος που κατηγορείται ότι βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμα μία στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ο 43χρονος βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. «Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο» γράφει ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο 45χρονος «βιαστής με το τατουάζ» μετέβη με το αυτοκίνητό του στα σύνορα και πέρασε στην Αλβανία από το φυλάκιο της Κακαβιάς τη νύχτα της Πέμπτης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του, Μπλέντι Τσούτσι, για την υπόθεση του 43χρονους. Όπως έγινε γνωστό «ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αλβανό Υπουργό, τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο, καθώς επίσης και τη συνέχιση της καλής συνεργασίας των διωκτικών αρχών των δύο χωρών».