Παλαιό Φάληρο: Έρευνες των αλβανικών αρχών για τον «δράκο με το τατουάζ» – Θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης του

Παλαιό Φάληρο: Έρευνες των αλβανικών αρχών για τον «δράκο με το τατουάζ» – Θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης του

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και στην Αλβανία για τον εντοπισμό του «βιαστή με το τατουάζ» στο Παλαιό Φάληρο. Ο 45χρονος τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Αρχικά αποπειράθηκε να βιάσει το πρώτο θύμα αλλά δεν τα κατάφερε καθώς η γυναίκα αντέδρασε και στη συνέχεια επιτέθηκε στη δεύτερη γυναίκα την ώρα που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ο δράστης που μόλις έχει σταματήσει το όχημα που οδηγεί η 24χρονη και ο 45χρονος περπατά στο πεζοδρόμιο χωρίς να προσπαθεί να τρέξει. Χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα, αιφνιδιάζει την 24χρονη και με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού.

Μετά τη διαρροή για το ιδιαίτερο τατουάζ του με τις γραμμές στο μπράτσο και νιώθοντας τον κλοιό να σφίγγει γύρω του, ο 45χρονος βιαστής μετέβη με το αυτοκίνητό του στα σύνορα και πέρασε στην Αλβανία από το φυλάκιο της Κακαβιάς τη νύχτα της Πέμπτης. Οι αλβανικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί και έχουν ξεκινήσει έρευνες.

Οι δικαστικές αρχές πρόκειται, μετά τα στοιχεία που τους προσκόμισαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, να εκδώσουν διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη του.

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για την έκδοση του βιαστή με το τατουάζ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του, Μπλέντι Τσούτσι, είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, για την υπόθεση του επονομαζόμενου «Βιαστή με το τατουάζ».

Όπως έγινε γνωστό «ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αλβανό Υπουργό, τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο, καθώς επίσης και τη συνέχιση της καλής συνεργασίας των διωκτικών αρχών των δύο χωρών».