Παλαιό Φάληρο: Συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο με τον «δράκο με το τατουάζ» να κάνει απόπειρα βιασμού

Παλαιό Φάληρο: Συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο με τον «δράκο με το τατουάζ» να κάνει απόπειρα βιασμού

Καρέ-καρέ πως μπήκε στο αυτοκίνητο της 24χρονης - Τηλεφωνική επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό υπουργό ομόλογό του για να τον πιάσουν γρήγορα

Στην Αλβανία έχει διαφύγει ο «δράκος με το τατουάζ» στο Παλαιό Φάληρο και μέχρι αύριο αναμένεται να έχει εκδοθεί το διεθνές ένταλμα σύλληψή του.  Ο 45χρονος βιαστής φαίνεται ότι κατάφερε να διαφύγει στην πατρίδα του με την βοήθεια στενού του συγγενή.

Πριν, όμως, βιάσει την 34χρονη που περίμενε στην στάση λεωφορείου για να πάει στην δουλεάς της, έκανε κι άλλη απόπειρα βιασμού μίας 24χρονης,  η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της. Είναι, μάλιστα, συγλονιστικό το βίντεο που έφερε το Mega στο φως της δημοσιότητας και δείχνει καρέ καρέ τις κινήσεις του 45χρονου βιαστή όταν έκανε την πρώτη επίθεση, την απόπειρα όταν μπήκε στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης και μόλις έχει σταματήσει το όχημα που οδηγεί η 24χρονη επί της οδού στην Αγία Τριάδα, στο Παλαιό Φάληρο κι ο 45χρονος περπατά στο πεζοδρόμιο χωρίς να προσπαθεί να τρέξει.

Χωρίς να έχει προγηθεί τίποτα, αιφνιδιάζει την 24χρονη και με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο δράστης δεν προσπαθεί να κρυφτεί.

Το δρομολόγιο διαφυγής του 

Στις 27 Οκτωβρίου 01:00 περνά τα σύνορα στην Κακαβιά. Κατόπιν, 28 Οκτωβρίου εμφανίζεται στον Αυλώνα και στις 29 Οκτωβρίου χάνονται τα ίχνη του, έκλεισε το κινητό του, δεν χρησιμοποιεί social media, κρύβεται σε σπίτι στα Τίρανα κι έχει διαφύγει σε ορεινή περιοχή.

Τηλεφωνική επικοινωνία του  Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογό του 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του, Μπλέντι Τσούτσι, είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αλβανό υπουργό, τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο, καθώς επίσης και τη συνέχιση της καλής συνεργασίας των διωκτικών αρχών των δύο χωρών.