Παλαιό Φάληρο: Κοντά στην ταυτοποίηση του βιαστή με το τατουάζ η ΕΛ.ΑΣ.

Παλαιό Φάληρο: Κοντά στην ταυτοποίηση του βιαστή με το τατουάζ η ΕΛ.ΑΣ.

Μπαλάσκας: «Οι φωτογραφίες που βρίσκονται στη διάθεση των ηλεκτρονικών εργαστηρίων της Αστυνομίας, τον καταδεικνύουν ξεκάθαρα»

Κοντά στη σύλληψη του βιαστή με το τατουάζ φαίνεται πώς βρίσκεται η Αστυνομία, ύστερα από την καταγγελία της 34χρονης που έπεσε θύμα του σε πάρκο στο Παλαιό Φάληρο.

«Υπάρχει μία κατεπείγουσα εντολή – διαταγή από το αρχηγείο της ελληνικής Αστυνομίας σε όλες τις αστυνομικές Αρχές για την αναζήτηση του ατόμου. Έχει δοθεί εντολή και στις περιπολίες», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Σημείωσε πως οι φωτογραφίες που βρίσκονται στη διάθεση των ηλεκτρονικών εργαστηρίων της Αστυνομίας καταδεικνύουν ξεκάθαρα τον δράστη, κάτι που βοηθά πολύ στο να συλληφθεί άμεσα.

Υπενθυμίζεται πως βάσει της περιγραφής που δόθηκε από την 34χρονη, ο άντρας μιλούσε άπταιστα ελληνικά και το χαρακτηριστικό του είναι ένα τατουάζ με δύο δαχτυλίδια στο μπράτσο του.

«Για τον λόγο αυτό δόθηκε εντολή στους ενστόλους σε κάθε έλεγχο που κάνουν, να σηκώνουν μανίκια» συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.