Παλαιό Φάληρο: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον βιαστή της 34χρονης – Δείτε το βίντεο

Παλαιό Φάληρο: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον βιαστή της 34χρονης – Δείτε το βίντεο

Το θύμα όσο και άλλη μία γυναίκα στην οποία επιτέθηκε νωρίτερα, έδωσαν περιγραφή του στην Αστυνομία

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον άνδρα που βίασε τα ξημερώματα της Κυριακής μια 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο, αμέσως μετά την προσπάθεια του να βιάσει νωρίτερα άλλη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητο γυναίκας που είχε σταματήσει σε φανάρι της λεωφόρου Αμφιθέας, η οποία ωστόσο αντέδρασε οδηγώντας το αυτοκίνητο σε πεζοδρόμιο μπροστά από κατάστημα που διανυκτέρευε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Αμέσως ο δράστης βγήκε από το όχημα που άρχισε να τρέχει προς την Αμφιθέας για να εξαφανιστεί, καταγράφηκε όμως από τις κάμερες ασφαλείας σε βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή Tlive.

Λίγη ώρα αργότερα, ο βιαστής επιτέθηκε στην 34χρονη που περίμενε το λεωφορείο στη στάση, την απείλησε με μαχαίρι και την οδήγησε σε κοντινό πάρκο, όπου την βίασε. Σύμφωνα με τις περιγραφές που έδωσαν οι δύο γυναίκες, ο άνδρας αυτός είναι περίπου 40 ετών, με ύψος από 1,65 μέχρι 1,70, το χρώμα των μαλλιών του ήταν καστανό και κοντοκουρεμένο, φορούσε μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο τζιν και μαύρα αθλητικά παπούτσια και στο δεξί του μπράτσο έχει ένα τατουάζ σαν βραχιόλι.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται στην περιοχή που έγιναν οι δύο επιθέσεις, καθώς με τα μέχρι τώρα στοιχεία, φαίνεται να είναι κάτοικος της περιοχής, καθώς κινήθηκε με τα πόδια. Ωστόσο, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να έχει όχημα, το οποίο είχε παρκαρισμένο κάπου στην περιοχή.