Φώτης Σπύρου για την υπόθεση του Κολωνού: «Γνώριζα την οικογένεια, θα βάφτιζα το ένα κοριτσάκι»

Φώτης Σπύρου για την υπόθεση του Κολωνού: «Γνώριζα την οικογένεια, θα βάφτιζα το ένα κοριτσάκι»

«Τα παιδιά ζητούσαν υποκατάστατο οικογένειας»

Καθημερινές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γνωστός ηθοποιός, Φώτης Σπύρου, γνώριζε την οικογένεια και μάλιστα όπως είπε είχε δεχτεί πρόταση να βαφτίσει ένα από τα κορίτσια. Ο ηθοποιός έκανε λόγο για μία περίεργη οικογένεια, όπου η μητέρα προσπαθούσε να ελέγξει τα παιδιά, ενώ ο πατέρας ενδιαφερόταν μόνο για τα επιδόματα.

«Γνωρίζω την οικογένεια αυτή. Πριν πολλά χρόνια ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία, με έναν κολλητό μου φίλο. Γνώριζα τα παιδιά και κάποια στιγμή, είχαμε πει να βαφτίσω ένα κοριτσάκι, αλλά δεν πρόκειται για τη 12χρονη», ανέφερε ο ηθοποιός για τη γνωριμία τους. Ωστόσο, όπως είπε αποστασιοποιηθεί από τη συγκεκριμένη οικογένεια, καθώς κατάλαβε τα προβλήματά τους, αλλά και τη στάση τους απέναντι στα παιδιά.

«Απομακρυνθήκαμε. Αυτή η μάνα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ελέγξει τα παιδιά, με όσες δυνάμεις είχε. Όταν αυτός ο άνθρωπος, ο πατέρας, δεν άφηνε επίδομα για επίδομα, τρόφιμο για τρόφιμο… Δεν άφηνε τίποτα, μα τίποτα. Δεν ήξερε πόσα παιδιά έχει», δήλωσε.

«Όλα τα παιδιά εκεί μέσα μεγάλωσαν πολύ περίεργα. Αυτό το παιδί ήθελε μια ασφάλεια, μια ζεστασιά, αλλά ήταν αφύσικο, γιατί ζητούσε οικογένεια. Η γειτονιά βοηθούσε  όσο μπορούσε», πρόσθεσε.