Κολωνός – Λύτρας: Η μητέρα δεν γνώριζε τίποτα – Ο Μίχος χρησιμοποιούσε «ξεχασμένο» λογαριασμό της

Κολωνός – Λύτρας: Η μητέρα δεν γνώριζε τίποτα – Ο Μίχος χρησιμοποιούσε «ξεχασμένο» λογαριασμό της

«Ήταν λάθος ότι ζήτησε χρήματα»

Ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της 37χρονης μητέρας που βρίσκεται προφυλακισμένη για μαστροπεία εις βάρος της ανήλικης κόρης της, μίλησε για την συγκλονιστική υπόθεση του Κολωνού.

«Έχουν γίνει κάποιες καταθέσεις χρημάτων. Νομίζω ότι θα ταυτοποιηθούν τα άτομα που έχουνε κάνει τις συγκεκριμένες καταθέσεις. Θα δώσουνε και αυτοί τις εξηγήσεις πως είχε γίνει η διαδικασία, με ποιον είχαν έρθει σε επαφή και νομίζω ότι θα προκύψει ότι η μητέρα, όπως έχει πει, ότι δεν γνώριζε τίποτα και ότι ήταν ένας λογαριασμός τον οποίο δεν τον χρησιμοποιούσε και τον πήρε το παιδί και τον έδωσε στον Μίχο» δήλωσε στις «Συνδέσεις» ο νομικός εκπρόσωπός της

Και όπως είπε, το ότι δεν είχε καμία συμμετοχή το έχει αναφέρει στις καταθέσεις της και η 12χρονη. Ερωτηθείς για το πώς μπορεί να ισχυρίζεται η πελάτισσά του ότι δεν γνώριζε τη συμπεριφορά του παιδιού και ότι γίνονταν ύποπτες κινήσεις σε τραπεζικό λογαριασμό που ήταν στο όνομά της απάντησε ότι «αυτό δεν συσχετίζεται με τη μαστροπεία αλλά με το πώς ασκούσε την επιμέλεια του παιδιού».

Επιχειρώντας να αιτιολογήσει την στάση της μητέρας μετά την καταγγελία ο δικηγόρος της μητέρας υποστήριξε ότι δεν ήθελε με βάση τις οδηγίες που είχε και από την αστυνομία, να καταλάβει ο Μίχος ότι τον παρακολουθούν ή οτιδήποτε άλλο.

«Αν θέλετε να το κρίνω, είναι δεδομένο ότι ήταν λάθος το ότι ζήτησε τα χρήματα από τον Μίχο, αλλά ήδη τον είχε καταγγείλει. Ήξερε ότι ο Μίχος παρακολουθείται» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Απαντώντας γιατί η μητέρα ζήτησε από την ανήλικη να σβήσει κάποια μηνύματα ο ίδιος υποστήριξε ότι αυτό έγινε για να μη να δώσει δικαίωμα στην θεία ότι ζητούσε χρήματα από την 12χρονη κόρη της.

«Ήταν χρήματα τα οποία είχε η γιαγιά της 12χρονης και μέσω από αυτή προσπαθούσε να πιέσει την γιαγιά της να δώσει χρήματα στο παιδί και μετά το παιδί να τα δώσει στην ίδια», υποστήριξε σχετικά.

Αναφορικά με το ψεύτικο προφίλ που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος στην ψηφιακή εφαρμογή μέσα από την οποία «συνομίλησαν» μαζί της 212 άτομα, το προφίλ των οποίων διερευνάται, ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει δει δεν προκύπτει κάποια εμπλοκή της μητέρας.