HOMLI: Ένα δραστικά καινοτόμο μεσιτικό γραφείο έρχεται στην Ελλάδα

HOMLI: Ένα δραστικά καινοτόμο μεσιτικό γραφείο έρχεται στην Ελλάδα

Αλλάζει τον χώρο του real estate στην χώρα μας και διευκολύνει τη διαδικασία πώλησης ακινήτων για όλους μας

Η HOMLI είναι ένα μεσιτικό γραφείο «νέας γενιάς» που ήρθε φέτος στην Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη, με όραμα να αλλάξει τον χώρο του real estate στην χώρα μας και να διευκολύνει τη διαδικασία πώλησης ακινήτων για όλους μας.

Πρόκειται για μια start up Ελλήνων ιδρυτών που την έχουν ήδη εμπιστευτεί και την στηρίζουν κάποιοι από τους σημαντικότερους επενδυτές της Silicon Valley

Επιθυμία κάθε πωλητή ακινήτου είναι να καταφέρει να το πουλήσει όσο ταχύτερα γίνεται, στην υψηλότερη δυνατή τιμή, και συνάμα χωρίς να ταλαιπωρηθεί από τις προκλήσεις και τις χρονοβόρες διαδικασίες που κρύβει μια τέτοια συναλλαγή.

Μέσα από μια data-driven μεσιτική ομάδα, η HOMLI έχει καταφέρει να ολοκληρώνει την πώληση της πλειονότητας των ακινήτων που αναλαμβάνει εντός 4-5 μηνών, ενώ πολλά πωλούνται ακόμη ταχύτερα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αξιοποίησης προηγμένων τεχνολογιών που επιτρέπουν την αυτοματοποίηση πολλών βημάτων της διαδικασίας πώλησης, με αποτέλεσμα η όλη συναλλαγή να ολοκληρώνεται με ταχύτατους ρυθμούς. 

Συγχρόνως, εξασφαλίζεται το υψηλότερο δυνατό τίμημα για τον ιδιοκτήτη, καθώς μέσω αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης πραγματοποιείται ενδελεχής και αντικειμενική ανάλυση κάθε ακινήτου, ώστε να ανταποκρίνεται στις τάσεις της αγοράς. Κάθε συναλλαγή αποκτά τον προσωπικό της HOMLI Expert, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες της τεχνολογίας και την μακρά μεσιτική τους εμπειρία ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα κατά την πώληση του ακινήτου. 

Η ομάδα της HOMLI πετυχαίνει όλα τα παραπάνω μέσω τριών βασικών καινοτομιών που την κάνουν να ξεχωρίζει σε σχέση με άλλα μεσιτικά γραφεία: των εξειδικευμένων data-driven στρατηγικών πώλησης των ακινήτων που αναλαμβάνει, της premium προώθησης σε ενδιαφερόμενους αγοραστές, και της συνεχούς υποστήριξης καθόλη τη διαδικασία από έμπειρους HOMLI Experts

Σχεδιασμός στρατηγικής πώλησης του ακινήτου βάση πραγματικών στοιχείων της αγοράς

Μέσα από την ανάλυση εκατομμυρίων δεδομένων, οι data-driven μεσίτες της HOMLI επιτυγχάνουν τη λήψη αντικειμενικών και αποτελεσματικών αποφάσεων τόσο κατά τον αρχικό σχεδιασμό της στρατηγικής πώλησης ενός ακινήτου, όσο και στην πορεία της συναλλαγής μέσα από συνεχείς προσαρμογές κινήσεων με βάση τις καθημερινές αντιδράσεις της αγοράς. 

Η αξιοποίηση αυτών των δεδομένων επιτρέπει στους HOMLI Experts να δημιουργούν μια εξειδικευμένη στρατηγική πώλησης προσαρμοσμένη πλήρως στις ιδιαιτερότητες του κάθε ακινήτου καθώς και στις ανάγκες του εκάστοτε πωλητή. Συγκεκριμένα, μέσα από την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης, υπολογίζεται η αξία του ακινήτου, εντοπίζεται ο βέλτιστος τρόπος προώθησης του, και εκτιμάται ο χρόνος ολοκλήρωσης της συναλλαγής. Αποφεύγοντας αποφάσεις βασισμένες σε υποκειμενικές απόψεις τρίτων, επιτυγχάνονται οι στόχοι του ιδιοκτήτη χωρίς άσκοπο χάσιμο χρόνου και χρήματος. 

Premium προώθηση του ακινήτου 

Οι καινοτομίες συνεχίζονται και κατά την προώθηση του ακινήτου, όπου η HOMLI αναγνωρίζοντας τη σημασία αυτού του βήματος της διαδικασίας επενδύει σημαντικά ποσά (δικά της χρήματα!) ώστε να διαφημιστεί με τον πιο επαγγελματικό και αποδοτικό τρόπο.

Τα ακίνητα προωθούνται στο αποκλειστικό δίκτυο εγχώριων και διεθνών αγοραστών της HOMLI, καθώς και σε όλα τα κύρια sites αγγελιών, ενώ μέσω της χρήσης προηγμένων τεχνολογιών επιταχύνεται σημαντικά η εξεύρεση αγορστή. Ταυτόχρονα οι HOMLI Experts αναλύουν τους ενδιαφερόμενους αγοραστές και φροντίζουν να εντοπίσουν εκείνους που πληρούν τα κριτήρια που αναζητά ο ιδιοκτήτης.

End to end υποστήριξη από τον προσωπικό σας HOMLI Expert

Έχοντας βρει την ισορροπία ανάμεσα στην παροχή καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων και την εξατομικευμένη υποστήριξη, η HOMLI φέρνει στους πελάτες της τους HOMLI Experts οι οποίοι βρίσκονται δίπλα τους από την αρχή έως το τέλος της συναλλαγής. Φροντίζουν για κάθε βήμα της διαδικασίας, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό της στρατηγικής πώλησης και συνεχίζοντας με την προώθηση του ακινήτου, τις διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές, καθώς και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες έως το κλείσιμο της συναλλαγής. 

Η μεσιτική ομάδα της HOMLI συμπληρώνεται από ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών που περιλαμβάνει μηχανικούς, συμβολαιογράφους και δικηγόρους, που μπορούν να υποστηρίξουν με ό,τι χρειαστεί.

Ο χώρος του real estate στην χώρα μας, είτε πρόκειται για αγορά και πώληση, είτε για ενοικίαση, δεν μπορεί να παραμείνει στάσιμος για πολύ ακόμη. Η HOMLI καινοτομεί και εισάγει μια πρωτοπόρα μεσιτική υπηρεσία για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η οποία θέτει στο επίκεντρο τον πελάτη και παρέχει μια ταχύτερη και πιο ευχάριστη εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. 

Ήδη περισσότεροι από 120.000 Έλληνες έχουν εμπιστευτεί την HOMLI σχετικά με το ακίνητό τους!

Συμβουλευτείτε έναν HOMLI Expert για την πώληση σπιτιού σας δωρεάν!