Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο λόγος που απέλυσε τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαΐωαννίδη

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο λόγος που απέλυσε τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαΐωαννίδη

Θα πάει στο Εφετείο για να σπάσει τα ισόβια με άλλον νομικό εκπρόσωπο

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που σκότωσε τη γυναίκα του Καρολάιν Κράουτς στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, απέλυσε τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαΐωαννίδη.

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», λίγο πριν ο πιλότος γράψει και στείλει την ανακοίνωση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα πάει στο Εφετείο για να σπάσει τα ισόβια με άλλο δικηγόρο.

Όπως αναφέρθηκε ο πιλότος ενοχλήθηκε από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του δικηγόρου και τα όσα έχει πει αυτός χωρίς προηγουμένη συνεννόηση μαζί του. Ενοχλήθηκε επίσης και με τα πλάνα της μητέρας του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Λυδία έχει αναχωρήσει με τους παππούδες της και γονείς της Καρολάιν για τις Φιλιππίνες. Τότε ο κ. Παπαϊωαννίδης με δήλωσή του στο thenewspaper.gr είχε πει:

«Πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου. Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη δε θα κάνει καλό στο παιδί. Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για την προάσπιση του παιδιού, όπως η παραίτηση από δικαιώματα και η μεταβίβαση της περιουσίας του εντολέα μου».