Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έλαβε ερωτική επιστολή από… θαυμάστρια – «Να τρως καλά και να κοιμάσαι καλά»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έλαβε ερωτική επιστολή από… θαυμάστρια – «Να τρως καλά και να κοιμάσαι καλά»

Δείτε το γράμμα που έστειλε η γυναίκα

Στην περίπτωση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά, μία δολοφονία που προκάλεσε τη λαϊκή οργή προς το καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, υπάρχει μία περίπτωση γυναίκας που του στέλνει ερωτικές επιστολές.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, ο Αναγνωστόπουλος έχει λάβει μέσα από τις φυλακές γράμμα συμπαράστασης από θαυμάστρια που του γράφει «μπράβο» γιατί «προστατεύεις την οικογένειά σου» ενώ τον καλεί να τρώει και να κοιμάται καλά!

Μάλιστα, η ίδια τον προτρέπει να «κάνεις κουράγιο και υπομονή» ενώ γράφει πως «αγαπούσε πολύ» την γυναίκα που δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια, μπροστά στο παιδί του, την Καρολάιν Κράουτς...

Το γράμμα της θαυμάστριας δόθηκε στη δημοσιότητα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να μην μπορεί να κρύψει την έκπληξή της και τους ανθρώπους στο πάνελ να έχουν «παγώσει».

Το γράμμα της θαυμάστριας

«Αγαπητέ Μπάμπη, έχω παρακολουθήσει τη υπόθεση σου και πήρα την απόφαση να σου γράψω ένα γράμμα συμπαράστασης. Δεν θα σταθώ σε λεπτομέρειες γιατί είναι πολύ οδυνηρό για εσένα και δεν θέλω να ξύσω πληγές. Αυτό που θα πω μόνο είναι ότι δεν έχεις προσχεδιάσει το έγκλημα, το έχεις μετανιώσει, αγαπούσες πολύ την Καρολάιν, ήταν η γυναίκα της ζωής σου και ήταν και πολύ ωραία γυναίκα. Δυστυχώς Μπάμπη, εδώ και ένα χρόνο τα μέσα ενημέρωσης σου έχουν κάνει ανελέητο πόλεμο χωρίς να υπολογίσουν ότι μαζί με εσένα λιθοβολούν και την οικογένειά σου. Θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο που ακόμα και από τη φυλακή, προστατεύεις την οικογένειά σου, που όλο αυτό τον καιρό έχεις κρατήσει τίμια και αξιοπρεπέστατη στάση και δεν έχεις βγει ποτέ δεξιά και αριστερά και βεβαίως που αγαπάς πολύ και την κορούλα σου, όχι απλά την αγαπάς, την υπεραγαπάς για την κορούλα σου δίνεις και τη ζωή σου όπως κάνει άλλωστε κάθε γονιός. Μπάμπη μπορεί να μη με γνωρίζεις αλλά μέσα από αυτό το γράμμα σου εκφράζω την πλήρη στήριξή μου και συμπαράστασή μου σε όλα αυτά που περνάς θέλω να κάνεις κουράγιο και υπομονή να προσέχεις τον εαυτό σου, την εμφάνισή σου, να τρως καλά και να κοιμάσαι καλά. Όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο για την ψυχολογία σου, θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα και θέλω να πιστεύω ότι με το εφετείο θα έχεις κερδίσει μια μάχη θα έχεις κάποια ελαφρυντικά και σε λίγα χρόνια να έρθει η δικαίωσή σου. Σε στηρίζω μέσα από την ψυχή μου και να ξέρεις το καλό θα νικήσει. Με εκτίμηση και συμπάθεια ».

(υπογράφει με το όνομά της).

 

Πολλοί άντρες εγκληματίες συχνά αποκτούν γυναίκες θαυμάστριες. Η κατάσταση αυτή σύμφωνα με τους ειδικούς ονομάζεται υβριστοφιλία και είναι παγκόσμιο φαινόμενο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...