Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τον απαρνήθηκε η μάνα του – Έκανε ό,τι δεν τον ξέρει όταν την πλησίασε η κάμερα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τον απαρνήθηκε η μάνα του – Έκανε ό,τι δεν τον ξέρει όταν την πλησίασε η κάμερα

Το επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του - «Έχει μετανιώσει για ό,τι έχει κάνει»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρήκε στον δρόμο τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η αντίδρασή της όμως ξάφνιασε τους πάντες. Η γυναίκα είπε στη δημοσιογράφο ότι κάνει κάποιο λάθος και δεν είναι η Γεωργία Αναγνωστοπούλου.

Ο διάλογος με τη δημοσιογράφο:

Γεωργία Αναγνωστοπούλου: Δεν σας καταλαβαίνω. Με ποιον μιλάτε; Εσείς πώς με αποκαλέσατε;
Δημοσιογράφος: Κυρία Γεωργία.
Γεωργία Αναγνωστοπούλου: Λάθος κάνετε. Μιλάτε με λάθος άνθρωπο

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης επιβεβαίωσε πως η κυρία στο βίντεο είναι η μητέρα του Μπάμπη. «Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης ότι είναι η μητέρα του. Είναι μια ταλαιπωρημένη αρκετά μάνα» είπε στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν έχει δικαίωμα να δει το παιδί του»

Στις φυλακές Μαλανδρίνου βρίσκεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε για τη ζωή του στη φυλακή.

«Ο πελάτης μου βρίσκεται στις φυλακές Μαλανδρίνου μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του σε δεύτερο βαθμό. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εργάζεται στην κεντρική καντίνα της φυλακής. Για να δουλέψει κάποιος στις φυλακές, γίνεται μια αξιολόγηση και για τον χαρακτήρα και για το αν μπορεί να προσφέρει. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει εκτίσει κάποιες ημέρες της ποινής του, επειδή εργαζόταν και πριν αλλά λόγω ισοβίων δεν προσμετράται», ανέφερε στο «Mega Καλημέρα».

Για την κόρη του πιλότου ανέφερε:

«Την περιουσία του την έχει γράψει στην κόρη του, ό,τι έχει και δεν έχει. Δεν έχει δικαίωμα να δει το παιδί του. Δεν γνωρίζω αν γραφεί γράμματα στο παιδί του ή αν κρατάει ημερολόγιο. Το μόνο που λέει για την κόρη του, την μικρή Λυδία, είναι ότι την υπεραγαπάει» ανέφερε.

«Δεν έχει καμία επικοινωνία πέρα από τον πατερά του και την μητέρα του που μένουν στην Αλόννησο. Από την πρώτη στιγμή έχει μετανιώσει για ό,τι έχει κάνει», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

1
σχόλιο
  1. avatar Νικος Καλογεροπουλος

    Μετάνοιωσε για την σκηνοθεσία που δεν του βγηκε, η, μετάνοιωσε γιατι δεν μπορεσε να βρεί ενα καλό σκηνοθετη να κανει τη βρώμικη δουλεια??

Παρακαλούμε περιμένετε ...