Βιασμοί ανηλίκων: Αυτά είναι τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδεραστές για να συνεργάζονται

Βιασμοί ανηλίκων: Αυτά είναι τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδεραστές για να συνεργάζονται

Τι σημαίνει το καθένα για τις διαστροφικές προτιμήσεις τους

Έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου στην Ελλάδα για την παιδεραστία, έπειτα από τις ραγδαίες εξελίξεις με τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στις φυλακές, ενώ συνελήφθη η μητέρα του παιδιού για διακεκριμένη μαστρωπεία.

Πολύ σημαντική είναι η παρέμβαση του προέδρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, Μανώλη Σφακιανάκη, ο οποίος αποκάλυψε τα σύμβολα που χρησιμοποιούν μεταξύ τους οι παιδόφιλοι για να συνεννοούνται.«Δυστυχώς υπάρχουν ανάμεσά μας, τους συναντάμε, τους βλέπουμε αλλά δεν ξέρουμε. Χρησιμοποιούν κάποια σύμβολα, είναι μύησης και χαιρετισμού».

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Σφακιανάκης στην εκπομπή Live News του Mega: «Ή τα φοράνε πάνω τους ή κάνουν τατουάζ. Είναι σύνηθες μικρά τατού σε διάφορα σημεία που εκείνοι ξέρουν για να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλον, να μπορέσουν να είναι μαζί».

Ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, αποκάλυψε ότι τα σύμβολα αυτά αλιεύθηκαν από το dark web και δεν κυκλοφορούν στο «κανονικό» διαδίκτυο.

Τι σημαίνουν τα σύμβολα με τα οποία συννενοούνται οι παιδεραστές: