Βιασμός 12χρονης: Συνελήφθη για μαστροπεία η μητέρα του κοριτσιού – Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο κατηγορούμενοι

Βιασμός 12χρονης: Συνελήφθη για μαστροπεία η μητέρα του κοριτσιού – Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο κατηγορούμενοι

Τα στοιχεία και οι οικονομικές συναλλαγές παραπέμπουν ότι η μάνα εμπλέκεται στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης του παιδιού

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης για τη μητέρα του παιδιού από την αρμόδια ανακρίτρια κατηγορούμενη για μαστροπεία, η 38χρονη οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στοιχεία της δικογραφίας από τα οποία προκύπτει, ότι η μητέρα ενδεχομένως είχε σχέση με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης κόρης της, οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος σε βάρος της. Εναντίον της ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία και η ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση, αναμένεται να προσωποποιήσει σε βάρος της μητέρας του παιδιού και άλλες κακουργηματικές κατηγορίες.

Η ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, προχώρησε στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης κρίνοντας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι υπάρχουν ενδείξεις πως η μητέρα εξέδιδε την 12χρονη κόρη της.

Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακριτρίας.

Στη σύντομη διαδικασία που προηγήθηκε, καθώς ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια διορισμού δικηγόρου για τους δύο κατηγορούμενους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανιδη, και οι δύο φέρονται να ομολόγησαν μόνο τη «συνεύρεση τους» με παιδί. Ο Μίχος αρνήθηκε να αναφερθεί σε όλες τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ ο δεύτερος φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων που του αποδίδεται, όπως και στον καταστηματάρχη, από χθες μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας, ομόφωνα έκριναν πως οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

«Καίνε» τη μάνα τα εμβάσματα

Λίγο νωρίτερα είχε μεταδοθεί στο Live News του Mega ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα επίκειται σε πρώτο στάδιο προσαγωγή και κατόπιν σύλληψη ατόμου από το περιβάλλον της οικογένειας της 12χρονης.

Η προσαγωγή του ατόμου αυτού από το οικογενειακό περιβάλλον της 12χρονης προκύπτει από τα χρηματικά εμβάσματα που φάνηκε να στέλνει ο 53χρονος σε διάφορα άτομα και τα εμβάσματα αυτά ήταν όπως προκύπτει από έρευνα μικροποσά από 30 ως και 80 ευρώ.