Βούλα: «Φοβάμαι ότι θα ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφερε την πρώτη φορά» λέει θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Βούλα: «Φοβάμαι ότι θα ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφερε την πρώτη φορά» λέει θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ο 45χρονος την χτύπησε με βαριοπούλα, καταδικάστηκε μετά από 6 χρόνια σε κάθειρξη 9 ετών, αλλά του δόθηκε αναστολή ποινής μέχρι το Εφετείο

Σε ποινή κάθειρξης 9 ετών καταδικάστηκε μετά από 6 χρόνια και 15 αναβολές και διακοπές της δίκης ένας 45χρονος κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες, ο οποίος χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι την 38χρονη σύζυγό του στη Βούλα, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο.

Η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή «Live News» τόνισε, ότι έχει γλιτώσει τον θάνατο από τύχη. «Με μετέφερε στη θέση του συνοδηγού. Έβαλε μπροστά και άρχισε να με χτυπάει ξανά. Έχασε όμως τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έπεσε στο πεζοδρόμιο και τότε μαζεύτηκαν περαστικοί και με έσωσαν. Εκείνος εξαφανίστηκε κι εγώ κατέληξα με εγκεφαλική αιμορραγία και βαρύτατες κακώσεις στο νοσοκομείο. Από τότε φοβάμαι για τη ζωή μου καθημερινά. Παρ’ ότι καταδικάστηκε, είναι ελεύθερος ως το Εφετείο. Είμαι σε πανικό. Φοβάμαι ότι θα ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφερε την πρώτη φορά» είπε χαρακτηριστικά.

Ο 45χρονος άνδρας εμφανίζεται μετανιωμένος και ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει. «Θόλωσα. Τρελάθηκα. Την χτύπησα με το σφυρί που κρατούσα στο χέρι. Ήθελα να την τρομάξω. Ήμουν θυμωμένος. Χάλασε την οικογένειά μας. Δεν ήθελα να της κάνω κακό. Δεν θυμάμαι ακριβώς πού την χτύπησα. Νομίζω στο κεφάλι και τα χέρια. Με χτύπησε και αυτή. Παλέψαμε. Το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει και έπεσε σε κολωνάκια. Βγήκα και έφυγα τρέχοντας. Ήμουν σε σύγχυση. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Ζητάω συγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου» είπε.