Θάνατος 50χρονου στο Γκάζι: Εγκληματική ενέργεια «δείχνει» η νεκροψία-νεκροτομή

Θάνατος 50χρονου στο Γκάζι: Εγκληματική ενέργεια «δείχνει» η νεκροψία-νεκροτομή

Η Αστυνομία συνεχίζει την συλλογή οπτικού υλικού από κάμερες και μαρτυριών από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής

Νέα στοιχεία που ανατρέπουν τα δεδομένα στην υπόθεση του 50χρονου που βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου στο Γκάζι, προκύπτουν από την νεκροψία-νεκροτομή.

Ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη εξέταση στη σορό του άτυχου άνδρα, αναφέρει -σύμφωνα με την εκπομπή Live News- ότι ο θάνατος οφείλεται σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, που μπορεί να προήλθε είτε από άγριο ξυλοδαρμό, είτε από πτώση μετά από παράσυρση του από αυτοκίνητο. Το πόρισμα ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία ο 50χρονος πέθανε από παθολογικά αίτια και οι έρευνες πλέον στρέφονται, στο τι προηγήθηκε του θανάσιμου χτυπήματος.

Εκείνο το βράδυ ο 50χρονος διασκέδαζε σε κλαμπ της περιοχής και τα ξημερώματα εντοπίστηκε από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας νεκρός στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζαγρέως. Ο αστυνομικός ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, με τους γιατρούς στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» να μην μπορούν να τον επαναφέρουν. Στενοί συγγενείς και φίλοι εμφανίζονται πεπεισμένοι, πως ο 50χρονος δέχτηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Στο ίδιο σημείο, που εντοπίστηκε αιμόφυρτος ο 50χρονος, τα περιστατικά βίας είναι αλλεπάλληλα, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και έχουν ήδη στα χέρια τους μαρτυρίες, από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, για τον θάνατο του 50χρονου στον Γκάζι «από την αρχή οι Αρχές είχαν υποπτευθεί εγκληματική ενέργεια και γι’ αυτό η υπόθεση είχε ανατεθεί στο τμήμα των Ανθρωποκτονιών. Η Αστυνομία "βλέπει" συμπλοκή στο δρόμο με διερχόμενο ή διερχόμενους έξω από κατάστημα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρχικά οι έρευνες προσανατολίστηκαν στο κλαμπ που βρισκόταν ο 50χρονος πριν την δολοφονία του, γιατί στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουν καταγραφεί κι άλλες φορές περιστατικά ξυλοδαρμού και συμπλοκών σε παρελθόντα χρόνο.