Ηράκλειο: Προθεσμία για να απολογηθεί για τον βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του έλαβε ο 46χρονος

Ηράκλειο: Προθεσμία για να απολογηθεί για τον βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του έλαβε ο 46χρονος

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη το πρωί ζήτησε και έλαβε ο 46χρονος, που συνελήφθη σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης μετά από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία φερόταν να κακοποιεί σεξουαλικά την 13χρονη κόρη της συντρόφου του.

Στον 46χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη. Το 13χρονο σήμερα κορίτσι αποκάλυψε σε καθηγήτριά της όσα περνούσε στα χέρια του 46χρονου πατριού της. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, όλο το διάστημα από το καλοκαίρι του 2020 ως και πρόσφατα, με την χρήση βίας και απειλών, όταν απουσίαζε η μητέρα από το σπίτι.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, το 13χρονο κορίτσι κακοποιήθηκε για τελευταία φορά από τον 46χρονο και μάλιστα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας που η μητέρα του κοριτσιού, η οποία είχε γεννήσει πριν λίγες ημέρες, βγήκε με το μωρό από το μαιευτήριο. Η 13χρονη νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική, ενώ η μητέρα φέρεται να αρνείται μετ' επιτάσεως τα όσα καταλογίζονται στον 46χρονο σύντροφό της.