Συγκλονίζει η γιαγιά του 4 μηνών βρέφους – «Όταν πήγαινα να το αγγίξω, έκλαιγε»

Συγκλονίζει η γιαγιά του 4 μηνών βρέφους – «Όταν πήγαινα να το αγγίξω, έκλαιγε»

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων μετά την κακοποίησή του από τον πατέρα του

«Εύχομαι ο Θεός να σώσει το μωρό μας», είπε η γιαγιά του 4 μηνών βρέφους που κακοποιήθηκε από τον πατέρα του στη Μεσσηνία και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο Παίδων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε πως η κόρη της είχε σχέση με τον πατέρα του μωρού της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου. Όπως είπε, αρχικά ήταν φίλοι στη συνέχεια έκαναν σχέση και προέκυψε η εγκυμοσύνη. «Δεν ξέρω αν η κόρη μου την ήθελε την εγκυμοσύνη. Δε μου έλεγε πολλά πράγματα. Την πίεζα για να μου μιλήσει, γιατί την έβλεπα δυσαρεστημένη, αλλά δε μου ανοιγόταν», είπε η γιαγιά του βρέφους.

Το ζευγάρι έμενε μαζί της και σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας του μωρού τον τελευταίο καιρό δεν εργαζόταν κι έδειχνε αδιάφορος για το παιδί. «Ήταν αδιάφορος και ειρωνικός. Ασχολιόταν ελάχιστα με το παιδί. Η κόρη μου τον αγαπούσε και μου έλεγε, να μην του λέω τίποτα, γιατί τα έπαιρνε στραβά και ξεσπούσε σε εκείνη», είπε.

Σε ερώτηση για το αν είχε παρατηρήσει κάτι ύποπτο στο μωρό τον τελευταίο καιρό η γιαγιά απάντησε: «Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι το μωρό ήταν λίγο ταραγμένο και μερικές φορές όταν πήγαινα να την αγγίξω έβαζε τα κλάματα. Είχα παρατηρήσει κι ένα καρούμπαλο στο κεφάλι, αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν κάτι κακό, γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να μεγάλωνε το κεφαλάκι της».

Η ίδια δήλωσε συντετριμμένη από το κακό που βρήκε το βρέφος και είπε ότι δε σταματά να προσεύχεται για να γίνει καλά.