Μπέρδεψε τα γραφεία της εταιρείας που εργάζεται με τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Μπέρδεψε τα γραφεία της εταιρείας που εργάζεται με τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο 40χρονος που έφερε νόμιμα όπλο, αλλά αναστάτωσε την Αστυνομία

Σε παρεξήγηση αποδίδεται το περιστατικό με τον ένοπλο που λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι επιχείρησε να μπει στο κτίριο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για εργαζόμενο εταιρείας, που έχει την έδρα της λεωφόρο Αθηνών και… μπερδεύτηκε!

Ο 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη, είχε σε τσαντάκι μέσης ένα πιστόλι, για το οποίο κατέχει νόμιμη και θεωρημένη άδεια, κάτι που όμως δεν ανέφερε στους αστυνομικούς, που δεν του επέτρεψαν την είσοδο στο κτίριο της Πέτρου Ράλλη και στη συνέχεια προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 40χρονος έψαχνε το κτίριο της εταιρείας όπου εργάζεται, μπερδεύτηκε και κατέληξε σε αυτό της ΕΛ.ΑΣ., λέγοντας στην είσοδο, ότι έχει ραντεβού.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως, ότι κάτι δεν πάει καλά, ενώ κρίθηκε ύποπτος, λόγω του γεγονός ότι έφερε μαζί του όπλο, χωρίς να τους το δηλώσει αρχικά. Τελικά, η παρεξήγηση λύθηκε, όμως σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.