Ατύχημα στο Allou Fun Park: Άδειασε σε 30 δευτερόλεπτα το νερό από το τρενάκι – Τι λέει η 21χρονη που ήταν στην εντατική

Ατύχημα στο Allou Fun Park: Άδειασε σε 30 δευτερόλεπτα το νερό από το τρενάκι – Τι λέει η 21χρονη που ήταν στην εντατική

Τι έγινε με την βλάβη στην αντλία και γιατί δεν λειτούργησαν οι αισθητήρες - «Δε σηκωθήκαμε όρθιοι καθόλου. Ήμασταν καθιστοί ο ένας πίσω από τον άλλο», τόνισε η κοπέλα

Παραμένουν στο νοσοκομείο δύο από τους τέσσερις νέους που είχαν το τρομακτικό ατύχημα την περασμένη Τρίτη στο Allou Fun Park. Τα ευχάριστα είναι ότι βγήκε από την εντατική η 21χρονη Αγγελική που έχει σπασμένα πλευρά και θλάσεις στον πνεύμονα. Παράλληλα στο προσκήνιο έρχεται αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ότι το νερό από το τρενάκι άδειασε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην φρενάρει το βαγονέτο την ώρα που έπρεπε

Σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, η κοπέλα μεταφέρθηκε το μεσημέρι σε κανονικό δωμάτιο του νοσοκομείου για να συνεχιστεί η νοσηλεία της. Πηγαίνει καλύτερα και πλέον οι γονείς της αισιοδοξούν ότι τα δύσκολα έχουν περάσει για το παιδί τους μετά το ατύχημα στο Λούνα Παρκ.

«Αναρρώνω. Έχω χτυπήσει τα πλευρά μου, τα χέρια τα πόδια. Πιο σοβαρά είναι ο θώρακας και οι πνεύμονες και τα τέσσερα σπασμένα πλευρά που έχω», είπε στην εκπομπή Live News του Mega η 21χρονη.

Η ίδια λέει ότι το ατύχημα έγινε «στη δεύτερη διαδρομή. Από εκεί και μετά δε θυμάμαι κάτι. Δεν υπήρχε άλλο βαγόνι μπροστά μας. Το τρενάκι δεν έχει ζώνες ασφαλείας, μόνο κάτι λαβές για να κρατηθούμε».

Η νεαρή τόνισε πως κανείς από την παρέα της δε σηκώθηκε όρθιος καμία στιγμή της διαδρομής. «Δε σηκωθήκαμε όρθιοι καθόλου. Ήμασταν καθιστοί ο ένας πίσω από τον άλλο. Και να θέλαμε να σηκωθούμε για κάποιον λόγο, είναι αδύνατον, δε γίνεται», επισήμανε.

Παράλληλα, σημείωσε η Αγγελική ότι δεν έχει μνήμες από το ατύχημα, με τους γιατρούς πλέον να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της: «Δε θυμάμαι το ατύχημα, η οργωτή μνήμη είναι από το νοσοκομείο».

Άδειασε σε 30 δευτερόλεπτα το νερό από το τρενάκι

Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ επίσης στην εκπομπή Live News από τον ρεπόρτερ, Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος τόνισε: «Έχει προκύψει ότι υπάρχει πρόβλημα σε μία από τις δύο αντλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το άδειασμα του νερού σε 30 δευτερόπλεπτα».

Έτσι το βαγονέτο, χωρίς την ύπαρξη του νερού είχε την μέγιστη ταχύτητα, και στην στροφή εκσφενδονίστηκαν τα παιδιά, χωρίς καθόλου φρένα.

Επίσης ο ρεπόρτα του Mega, εξήγησε: «Η βλάβη στην αντλία, έχει σαν αποτέλεσμα την τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων, το βασικό ερώτημα εδώ είναι λοιπόν, και οι αισθητήρες αυτοί είχαν μπλακ-ουτ, δούλεψαν τελικά; Εάν δούλεψαν οι αισθητήρες δούλεψαν και δεν τους άκουσε κανείς;».

Επιπλέον τίθεται το ερώτημα και να ακούγονταν οι αισθητήρες μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, είναι επαρκής χρόνος για να αντιδράσει ο χειριστής του παιχνιδιού;

Και ένα άλλο βασικό στοιχείο είναι ότι στην διάρκεια των ερευνών ζητήθηκε απο τους υπεύθυνους να παραδώσουν το βιβλίο συντηρήσεως, με αυτούς να απαντούν ότι δεν υπάρχει αλλά αυτό που υπάρχει είναι ηλετρονική καταγραφή αρχείου συντήρησης. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακομά σαφής εικόνα τι περιέχει το στικ για το επίμαχο παιχνίδι.

Σχετικά με τις καταγραφές του βιντεοληπτικού υλικού, αμφισβητείται επίσης, το επιχείρημα της εταιρείας ότι έχει λήξει η σύμβαση με το φωτογράφο που τραβάει τις φωτογραφίες.