Πάτρα: Πραγματογνώμονες θα ερευνήσουν τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς των Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου

Πάτρα: Πραγματογνώμονες θα ερευνήσουν τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς των Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τον δικηγόρο συγγενών της γυναίκας δεν αποκλείεται να ζητηθεί ακόμη και εκταφή της σορού της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και στην υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Όπως μετέδωσε σήμερα Πέμπτη η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Εισαγγελία Πατρών αναμένεται να διορίσει δύο πραγματογνώμονες, οι οποίοι θα ερευνήσουν τα αίτια του θανάτου της Ευγενίας Κούτρα. Η δικογραφία που αφορά στο πως έφυγε από τη ζωή η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού, επέστρεψε στην Ασφάλεια Πατρών και πλέον ένας νευρολόγος και ένας παθολόγος θα εξετάσουν τον ιατρικό φάκελό της.

Οι δύο γιατροί θα εξετάσουν, εάν ο θάνατος της ιδιοκτήτριας του σπιτιού που διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, οφειλόταν σε παθολογικά αίτια ή εάν ήταν προϊόν εγκληματικής ενέργειας. Στην εκπομπή του Star μίλησε ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Κωνσταντίνος Λέων, επισημαίνοντας: «Πρέπει να δοθεί ένα τέλος, με την έννοια ότι, ειδικοί επιστήμονες να αποφανθούν για τον θάνατο».

«Φαντάζομαι πως ”ναι” με την έννοια ότι αν αυτό το ζητήσουν οι πραγματογνώμονες για να εκδώσουν ένα πόρισμα πλήρες είναι στα ενδεχόμενα» απάντησε ο δικηγόρος σε ερώτηση για το εάν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει εκταφή στη σορό της σπιτονοικοκυράς.