Ατύχημα στο Allou Fun Park: «Τα παιδιά δεν ήταν όρθια», λέει η μαία που πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες

Ατύχημα στο Allou Fun Park: «Τα παιδιά δεν ήταν όρθια», λέει η μαία που πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες

«Δεν ήταν δυνατόν 2.000 άτομα από έξω, περιμέναμε την ουρά να μπούμε μέσα, να μην έχει ένα ιατρείο, μία κουβέρτα, ανθρώπινες συνθήκες»

Σοκαρισμένη είναι η μαία που έσπευσε στους νέους που τραυματίστηκαν στο Αllou Fun Park και περιέγραψε τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανένας τους δεν ήταν όρθιος μέσα στο βαγονέτο.

«Εμείς καθόμασταν στο μαγαζί δίπλα και ακούσαμε ένα πολύ δυνατό ήχο. Ακούστηκε μεγάλος κρότος, το νερό πετάχτηκε με πάρα πολλή πίεση, έφτασε πάνω στο δέντρο. Δεν ακούσαμε όμως τις φωνές των παιδιών, σκεφτήκαμε ότι το βαγόνι ήταν άδειο», δήλωσε.

Όσα ανέφερε η μαία στην εκπομπή Live News ανατρέπουν τα σενάρια που ήθελαν τα παιδιά να είναι όρθια.

«Εκεί που καθόμασταν βλέπαμε καθαρά το βαγόνι, δεν είχε παιδιά όρθια. Είμαι λίγο στεναχωρημένη που το άκουσα, αλλά δεν είχε παιδιά όρθια. Τα παιδιά ήταν καθισμένα».

Η αυτόπτης μάρτυρας στο ατύχημα τόνισε πως προσπάθησε να κρατήσει τη ψυχραιμία της και να βοηθήσει την 21χρονη Αγγελική που είχε τραυματιστεί σοβαρά.

«Έγινε ένα αλαλούμ. Τα παιδιά τα σηκώσαμε οι άνθρωποπωοι που καθόμασταν και πίναμε καφέ. Βοήθησαν δύο παιδιά από τους τεχνικούς εκεί. Την Αγγελική την πήρε ένας φίλος από την παρέα μας στα χέρια να την πάμε κάπου μέσα. Και που τους πήγαμε… Αυτό μας έχει στενοχωρήσει πολύ. Την αφήσαμε στο πάτωμα στην ουσία. Δεν ήταν δυνατόν 2.000 άτομα από έξω, περιμέναμε την ουρά να μπούμε μέσα, να μην έχει ένα ιατρείο, μία κουβέρτα, ανθρώπινες συνθήκες, γιατί κακά τα ψέματα τα παιδιά μας πάνε εκεί».

Όπως τόνισε η ίδια, κανένα από τα παιδιά δεν θυμόταν τι είχε συμβεί. Στο σημείο δεν υπήρχε γιατρός, αλλά μόνο μία νοσηλεύτρια.

«Οπότε ανέλαβα εγώ ως πιο ψύχραιμη την 21χρονη και η νοσηλεύτρια τους άλλους τρεις τραυματίες», δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας.

Μετά από ανακοίνωση από το μεγάφωνο στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις γιατροί για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά που τραυματίστηκαν.