Ατύχημα στο Allou Fun Park: Στη ΜΕΘ η μία από τους τραυματίες – «Με ξύπνησαν λιπόθυμο μέσα στο νερό»

Ατύχημα στο Allou Fun Park: Στη ΜΕΘ η μία από τους τραυματίες – «Με ξύπνησαν λιπόθυμο μέσα στο νερό»

«Μπήκαμε στο τρενάκι, το οποίο δεν είχε κάποια ζώνη»

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται μία από τους τέσσερις τραυματίες που ενεπλάκησαν στο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε γνωστό λούνα παρκ της Αθήνας, ενώ λιγότερο σοβαρά νοσηλεύεται ένας 24χρονος.

Συγκεκριμένα, μία 21χρονη κοπέλα φέρει κακώσεις στον θώρακα και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, ενώ ένας 24χρονος νοσηλεύεται με κακώσεις στη σπλήνα, αλλά έχει σταθεροποιηθεί.

Μια 22χρονη έχει υποστεί διάσειση και θα παραμείνει για νοσηλεία στη νευροχειρουργική κλινική, ενώ ο τέταρτος τραυματίας φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε τρενάκι που περνά μέσα από νερό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση υποστηρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε εκτροχιασμός βαγονιού και η στάθμη του νερού ήταν επαρκής για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού.

Ο 25χρονος Στέλιος, ένας από τους τραυματίες, μίλησε στον ΑΝΤ1 και σημείωσε: «Μπήκαμε στο τρενάκι, το οποίο δεν είχε κάποια ζώνη. Κατεβαίνοντας από τη δεύτερη μεγάλη ανηφόρα, δεν υπήρχε καν νερό και αμέσως στη στροφή το βαγόνι εκτροχιάστηκε και εμείς πέσαμε στο νερό και εμένα με ξύπνησαν λιπόθυμο μέσα στη λάσπη, στο νερό.

Έχω χτυπήσει στα πλευρά, έχω κάνει 12 ράμματα στο κεφάλι, έχω χτυπήσει στον ώμο μου. Μια κοπέλα έχει τέσσερα πλευρά σπασμένα και τρύπα στον πνεύμονα και ένα άλλο παιδί έχει ρήξη σπλήνας», ανέφερε ο νεαρός που τραυματίστηκε.

«Από το πάρκο, ήρθαν εδώ μόνο και μόνο για να πιάσουν ένα παιδί από τα υπόλοιπα, στο οποίο να πουν και καλά δεν είναι έτσι τα πράγματα ότι και καλά σηκωθήκατε εσείς στο τρενάκι και τέτοια. Ήρθαν για να μας δείξουν ότι και καλά φταίγαμε εμείς, αλλά αυτό δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση γιατί εμείς κρατιόμασταν δεξιά και αριστερά σε κάτι σίδερα και δεν είμαστε 12 χρονών παιδιά για να σηκωθούμε, αλίμονο. Εμείς να διασκεδάσουμε πήγαμε».