Ραχήλ Μακρή: Προκλητικό σχόλιο για την υποδοχή του Μαρσέλο – «Πήγαν 27.000 να χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες»

Ραχήλ Μακρή: Προκλητικό σχόλιο για την υποδοχή του Μαρσέλο – «Πήγαν 27.000 να χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες»

Τι της έγραψε ένας φίλος του Ολυμπιακού

Η χθεσινή παρουσίαση του Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό, ήταν πρώτο θέμα στο αθλητικό δελτίο της ημέρας, ενώ όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του εξωτερικού φιλοξένησαν ρεπορτάζ από την άφιξη του Βραζιλιάνου στην χώρα μας και της υποδοχής που στήθηκε για χάρη του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Ραχήλ Μακρή όμως, όχι απλά δεν ενθουσιάστηκε, αλλά προέβη και σε μία ανάρτηση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» που βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο.

«Έβαλαν 27000 να χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες μπροστά σε έναν κλωτσοτοπιό. 27.000... Δεν υπάρχει σωτηρία», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Μάλιστα, ένας οπαδός του Ολυμπιακού της είπε: «Εδώ είσαι φαουλ Ραχήλ Μακρή δεν μας έβαλε κανείς, εμείς πήγαμε γιατί το θέλαμε, αλλα νομίζω κάποτε ερχόσουν στα επίσημα για ψήφους ή κάνω λάθος; Διόρθωσε με σε παρακαλώ», με την ίδια να απαντά:

«Τι πήγες κι εσύ και χοροπηδούσες και σε ενόχλησε το σχόλιο μου; Εμένα δεν κατάφεραν αρχηγοί και λοιποί να χοροπηδάω σαν μαϊμού γιατί γεννήθηκα ελεύθερος άνθρωπος και ιδίως για ψήφους, τους οποίους δεν είχα ανάγκη να πάρω παριστάνοντας την μαϊμού. Η μόνη φορά που πήγα ήταν μια και μοναδική για να δουν οι γιοι μου το χάλι και να μην ξαναπατήσουν ποτέ και γίνουν οπαδοί φανατικοί για να τους παρασέρνουν με το όπιο της μάζας. Έτσι κι έγινε. Αφήστε λοιπόν τις πονηριές. Δεν είμαστε όλοι ούτε ίδιοι, ούτε ίσοι. Άλλωστε οι ψηφοφόροι μου είναι στην Κοζάνη και εκεί δεν είναι οπαδοί αυτού του μαντριού και δεν με ψήφισαν για να χοροπηδάω μπροστά σε κλωτσοτοποιούς».