Αποθεωτική υποδοχή στον Μαρσέλο από περίπου 20 χιλιάδες Ολυμπιακούς στο Καραϊσκάκη – Δείτε βίντεο και εικόνες

Αποθεωτική υποδοχή στον Μαρσέλο από περίπου 20 χιλιάδες Ολυμπιακούς στο Καραϊσκάκη – Δείτε βίντεο και εικόνες

Εμφανίστηκε με την οικογένειά του ο Βραζιλιάνος, έκανε τα κόλπα του με την μπάλα και φώναξε στο τέλος «Πάμε Ολυμπιακέ»

Μεγάλες στιγμές έζησε πριν από λίγο ο Μαρσέλο στο Καραϊσκάκη, όπου τον υποδέχθηκαν σχεδόν 20.000 Ολυμπιακοί και ο Βραζιλιάνος ήταν χαριούμενος.

Έφτασε με την οικογένειά του στην Ελλάδα και μπήκε στο γήπεδο, φορώντας την εμφάνιση της ομάδας, αφού τον προλόγισε ο Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Έχουμε μαζί μας έναν πραγματικό Θρύλο, που ήρθε σε έναν Θρύλο (εννοεί τον Ολυμπιακό). Του εύχομαι να είναι δυνατός και να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια. Όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες», είπε ο Μαρινάκης.

Από την μεριά του ο Μαρσέλο ήταν συγκινημένος και είπε: «Για αρχή σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, ανάμεσά σας. Το ίδιο και η οικογένειά μου. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας και να βοηθήσω με όλη τη δύναμη και την αφοσίωση. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα. Πάμε Ολυμπιακέ (στα ελληνικά)».

Το σύνθημα «Μαρσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα», δόνησε την αμτόσφαιρα, ενώ ο Βραζιλιάνος έκλεισε την βραδιά με κολπάκια με την μπάλα, δείχνοντας μέρος της εκπληκτικής τεχνικής του.

Δείτε εικόνες από την αποθέωση του Μαρσέλο: